Niewolnicy Soboty

Status
Zamknięty.

DraGaN

New Member
Problem polega na tym ze zdobylem obydwu niewolnikow przyprowadzilem nich do Soboty a on mi mowi spadaj zlodzieju, niewiem czemu moze dlatego ze okradlem go a pozniej zabilem :p Co myslicie o tym problemie, czyzbym mial po quescie?

Dragomir

Adam Konopka
Weteran
Jak to mozliwe, zebys z nim rozmawial jak go zabiles? :)
Jak go okradłeś to myślę że raczej po quescie, zawsze okradaj gdy już nie ma żadnych questow od gościa - nigdy odwrotnie!

Dark Shadows

Active Member
Też mnie to zastanawia Dragomir jak on to zrobił, że gadał z trupem. :p

Jeśli go zabiłeś to papa questa nie zrobisz. Jeśli dalej żyje to użyj czaru amnezji. Powinno pomóc. ;)

Pozdro.

Ps: Jeśli na prawdę chcesz zrobić ten quest to możesz użyć kodu i "odrodzić go", ale to twój wybór. :)

DraGaN

New Member
heh nie do konca zrozumielismy sie z tym zabiciem soboty :) zabilem go ale ozyl (myslalem ze to bedzie wiadome :p ) wiecie o co mi chodzi? sprubuje z tym czarem amnezji moze pomoze

PS. Przy okazji zapytam jeszcze o problem z plochliwymi jeleniami, mailem zabic 5 a nigdzie ich nie ma jakis czar pomoze itp?

Dragomir

Adam Konopka
Weteran
Czar amnezji chyba nie dziala :p to tak na pocieszenie :)

Co do jeleni, mogą one odbiec daleko. za góry za lasy... mi te z questu z nordmaru gdzies poznikaly :p
wpisz w konsoli:
goto Vangard_Deer_01
albo Vengard... nie wiem, skopiowalem z WoG - wydaje mi sie ze zle

Steleportuje cie to do Płochliwego jelenia :>
albo spawn Vangard_Deer_01
stworzy to kolo ciebie jelenia

Albo poszukaj jak nie masz co robic :pPP

BTW, Sobotę tylko pobiles do nieprzytomnosci, a nie zabiles. Zabija sie dobijając leżącego - wtedy juz nie wstanie :)

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom