Niewidzialna Gospoda

Status
Zamknięty.

pawiann

New Member
Witam. Otóż mam problem możliwe że graficzny bądź po prostu coś z grą nie tak.
Gdy jestem już na tej drugiej wyspie i przypłynąłem z Diegiem to mam isc do jednaj laski która siedzi w gospodzie a najlepsze jest to że nie nie wczytuje mi tej gospody -.-
widzę normalnie ludzi albo w powietrzu chodzących albo kolesia siedzącego na krześle ( lecz bez krzesła ) a ta babka do której mam dojść siedzi sobie w powietrzu i nie umiem do niej trafić bo nawet nie wiem gdzie są schody ;/ dodam że gra chodzi mi na najwyższych i się nie tnie. Proszę o pomoc :D
jeżeli ktoś chce mogę zrobic screena bo to dosyć zabawnie wygląda ;]

Rangiz

Weteran
Weteran
Redakcja
http://gothic.org.pl/forum/index.php?/topic/28554-bledy/ - ten sam problem. Nie masz przypadkiem tej samej karty graficznej co kolega z tamtego tematu? I standardowo - aktualizowałeś sterowniki graficzne, directX?

pawiann

New Member
rzeczywiście kolega ma ten sam identyko problem... podczas filmików czasami postać nie ma głowy ale wczyta sie po którymś ujęciu...
sterowniki do karty graficznej najnowsze, directX najnowszy, mam Windowsa 7
nie wiem ale to chyba nie jest wina Agei Physx co nie ? bo wiem ze podczas instalacji Gothica 4 z wersji O22y nie szło zainstalowac tego oprogramowania ale mam już zainstalowaną z innej gry bodajze najnowszego Medal Of Honor także raczej jest najnowa wersja.
Moja Karta Graficzna to Radeon HD 5550
byłbym też wdzięczny gdyby ktoś porobił screeny wewnątrz tej gospody bo nawet nie wiem gdzie są schody i jak dostać się do kolesia na górze bo wygląda u mnie to dokładnei tak jak w screenie poprzednika ;/

Rangiz

Weteran
Weteran
Redakcja
Zatem masz pirata, a to wiele wyjaśnia. Nie dość że sama kopia może być wadliwa, to dochodzi do tego ewentualnie wadliwy crack. Tal czy siak, nie wspieramy piractwa, temat zamykam. Pozdrawiam.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom