niestety potzrebny kod.

• Thread starter Anonymous
  • Rozpoczęty
Status
Zamknięty.
A

Anonymous

Guest
Czy ma ktoś kod na malaka.Poniewaz zabił go prychający smoczy zębacz.Zabił tak że 4 farmerów.więc poszedłem dalej i pozniej postanowiłem tam wrocić bo przeczytałem ze da sie wzkrzesić ale zastałem tylko tych 4 farmerów.Malak zniknoł.morze jego zwłoki są gdzie indzej(ponieważ od jego śmierci a mojim powrotem do tego miejsca jest 1 akt)jeśli ma ktoś kod na malaka to bardzo prosze.

szczurek

Menda serowa
Weteran
...

Hehehe miałem ten sam problem tylko że mi go zabili Poszukiwacze a ja nawet o tym nie wiedziałem
tongue.gif
Musisz wpisać marvin, podejść do jego ciała i wcisnąć "o" ( tylko nie "0" ) a potem f8 i kolo ożyje. Podejdź do swojego ciała i wciśnij znowu "o". Powodzenia
smile.gif

A

Anonymous

Guest
wiem że się tak da ale ja jego ciała znaleść nie moge:(znikneło

FaTtaLitY

Member
Znajduje sie pod mostem prowadzącym do kryjówki Dextera,Mozna tam sie dostac drózką z kanionu kolo farmy Onara,tego gdzie są 2 trole.Chyba tam ukrył sie bo stwierdził ze na farmie robi sie za niebezpiecznie
smile.gif

Saper

Member
chyba FaTtaLitY do konca nie zrzumiales o co im chodzi. oni nie pytaja sie gdzie jest Malak tylko gdzie sa jego zwloki! jednak jak juz zniknal to chyba nie pojawi sie gdzies indziej (jego cialo)

FaTtaLitY

Member
A ty chyba nie grałes w gothica.Jak postac zginie a w pózniejszym czasie gry mialaby gdzies przejsc to tam jej cialo jest przenoszone!

szczurek

Menda serowa
Weteran
...

Dokładnie - FaTtaLitY ma racje. Ciało Malaka znajduje sie albo na jego farmie a w koło biegaja radośnie owieczki, albo w kryjówce pod wieżą Dextera. Jego ciało nie mogło zniknąć. A jak juz go znajdziesz to go poprostu ożyw. 8)

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom