Niesmiertelnosc Bug?

Status
Zamknięty.

jarz

New Member
Witam wszystkich. Mam pewien problem, bo nie jestem pewien czy jest to normalne funkcjonawanie gry.

Mianowicie, wszystkie glowne postacie, dosyc szybko bo zabiciu przeze mnie odżywaja, zdaje sie to byc normalne, aby nie 'spalac sobie mostow' w przypadku zabicia kogos waznego. Jak jednak w takim razie mozna wykonac misje, ktore wymagaja usmiercenia przykladowo szefunca reddock, skoro on jest niesmiertelny.

Mam nadzieje, ze moje pytanie nie jest jakies na maksa smieszne ;) pozdr

Potak

Member
Musisz mieć Buga ... Nie ma postaci nieśmiertelnych ... Zwłaszcza gdy dotaniesz zadanie o zabiciu danej postaci, przykładem choćby jest fakt, iż nasi przyjaciele są śmiertelni, a i Magów Wody można ubić nie otrzymując np. zadania od Gonzalesa z Mora Sul ... Tym bardziej, że tak dla picu zabiłem Saturasa, ale później wczytałem :p Tak więc nie chce Cie martwić, ale chyba błąd ... Powodzenia

evenement

Drugi Miecz Gwardii
Wydaje mi się ze nie jest to błąd w grze tylko ty ich nie zabijasz tylko ogłuszasz. Temat był już poruszany. Musisz ich dobić jak sie przewrócą (dłużej przytrzymaj PPM a później szybko LPM)

jarz

New Member
CYTAT(evenement @ 11-04-2007, 09:12) [snapback]138101[/snapback]
Wydaje mi się ze nie jest to błąd w grze tylko ty ich nie zabijasz tylko ogłuszasz. Temat był już poruszany. Musisz ich dobić jak sie przewrócą (dłużej przytrzymaj PPM a później szybko LPM)

Zaraz sprawdze natomiast, zauwazylem, ze strzelajac do nich z luku juz nie ozywaja ;) wyglada to na jakis bardzo nie mily bug. A pamietasz moze jak nazywal sie tamten temat?

Vullin

Feainewedd
No co ty... To w takim razie wcale nie jest żaden bug...
Po prostu jak strzelasz z łuku ( ewentualnie kuszy...) zabijasz postac odrazu, bez konieczności dobijania jej...
A ty najprawdopodobniej jedynie ogłuszasz daną postac i odchodzisz a ona sobie później wstaje.

Zauważ, że postaci, których imiona są czerwone nie trzeba już później dobijac...

Pozdro !

bredpl

Member
Vullin ma racj? to nie jest ?aden Bug tylko po prostu musisz dobi? posta? (przytrzymujesz prawy przycisk myszy i naciskasz lewy). Je?li chodzi o kusze lub ?uk to nie musisz dobija? po prostu dana osoba odrazu ginie. ;)

Pozdrawiam ;)

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom