Chyba najbardziej przydatne to jest bryła lodu i strach. Ja także lubię uderzenie wiatru. Dobry jest też deszcz ognia i lodowa fala (oba dobre na smoki )
są tematy "ulubione czary" , "najlepsze czary" , "jakie czary polecacie"(chyba już go nie ma) a ty (jak inni) nie używasz opcji szukaj i nabijasz posty swym bezsensownym tematem
Pamiętam że najczęściej używałem grając magiem ognia deszczu ognia, ale to dopiero w ostatnim rozdziale. Wcześniej to dobra była lodowa fala, wszystkie czary ze szponu beliara, duża kula ognia też całkiem niezła, grom również dobry na początku.
ja używam święty pocisk, armia ciemności, przyzwanie dwmona, przyzwanie szkieletu goblina, obydzenie golema i strach ale najpotężniejsze i najskuteczniejsze jest Masowe Zniszczenie...
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.