Niedziałające Odnośniki (Pliki, Galeria...)

Status
Zamknięty.

Dark Fenix

Strażnik Pana Ciemności
Członek Załogi
Redakcja
Od pewnego czasu nie działają linki do galerii, plików i innych!!!
Czy mógłby ktoś to naprawić?

Isidro

Szalony Bartek
Weteran
Redakcja
Z tego co pamiętam to już pisał ktoś o tym jakiś czas temu. Zapewne niebawem wszystko będzie ładnie działać :)

Rangiz

Weteran
Weteran
Redakcja
Problem zniknie, ale nie mogę podać konkretnej daty naprawienia tej... powiedzmy, że usterki. Prosimy i o cierpliwość, gdyż wiąże się z tym upgead forum.

daria

Szejn
Weteran
Witam :)

Skoro jest podobny temat, to nie będę zakładała nowego.
Otóż mi szwankuje odnośnik "logowanie"... Nie było by problemu, ale mój brat też używa tego kompa, bo swój ma zepsuty i czasem mogłoby mu coś z jakimś kolegą odjeb** i postanowiliby z mojego konta porobić sobie tutaj kino, więc muszę się wylogowywać.

Klikam, klikam i nic, nie reaguje, dopiero po którymś razie, jak już występują u mnie silne objawy nerwicy ^^

Ma też ktoś tak czy to tylko u mnie i przyczyna leży po mojej stronie?

Pozdrawiam, Daria.

HoteK

Obywatel
Też mam podobny . Jak klikam to wyskakuje jakiś błąd i musz2 raz i wtedy zaskakuje i idzie

daria

Szejn
Weteran
Ale mi żaden error nie wyskakuje. Po prostu klikam na odnośnik logowania i nic, zero jakiejkolwiek reakcji.
Czasami trwa to bardzo długo, czasem za drugim razem zaskoczy.
Nie dało by się tak zrobić, żeby nie trzeba było klikać odnośnika, tylko od razu były by te kolumny do wpisywania loginu i hasła, tak jak kiedyś było?
Bo ja za niedługo chyba będę musiała zaś laptopa naprawiać, jak dostanę ataku furii xd

W sumie to znalazłam jakieś tam rozwiązanie, wchodzę w jakiś dział niedozwolony dla niezarejestrowanych i tam od razu mam kolumny do wpisywania, ale to też już mnie "męczy" ^^

Pozdrawiam, Daria.

Electric Dragon

Majster
Weteran
Problem ROZWIĄZANY. Jeśli są jakiekolwiek wątpliwości, pytania proszę o założenie nowego tematu.

Wszelkie uzasadnione reklamacje/pretensje/sugestie/rady przyjmuje ekipa forum.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom