Nie Widać Ekwipunku

Status
Zamknięty.

bredpl

Member
Mam taki problem, otóż nie widać rzeczy w ekwipunku. Są tam, mogę je zakładać i wogóle rzecz w tym że ich nie widać. Jak zacząłem grę od nowa nadal nie było widać większość rzeczy ale niektóre były już widoczne. :blink:

Dlaczego się tak dzieje i czy da się to naprawić, proszę o odpowieć :(

Pozdrawiam ;)

Vullin

Feainewedd
Ja mam taki sam problem. Wcześniej gra działała normalnie a teraz nie wiem o co chodzi. Usuwałem i ponownie instalowałem grę, ale to na nic.

Moja rada:
Kup sobie oryginalną grę (jeśli masz pirata... hmm... chyba 19,99 kosztuje) a jeśli już masz oryginalną to pożycz płytę/y od jakiegoś kumpla i sprawdź czy problem będzie się ponawiał...

Mam nadzieję, że na coś się przydałem. Pozdro - Vullin...

black.snake

New Member
Najwyraźniej masz pogrzebane w plikach (wgrywanie usuwanie reinstalka modow i VDFS Gothictevelopeskits czy jakoś tak...)
ZRÓB TAK

1 usuń Gothica 1 Start\Panel sterowania\Dodaj lub usuń programy
2 z defregmentuj dysk właściwości narzędzia defragmentuj
3 Zeskanuj dysk antywirusem
4 wyczyść napęd nie konieczne ale pomaga
5 wgraj Gothica 1
6 nie wgrywaj żadnych modw
7 nie wchodź nawet w dysk przypuszczalnie d
8 uruchom gre z menu start lub z pulpitu
9 jak błąd się powtarza to zadzwoń do producenta od ktrego kupiłeś gre
10 jeżeli to pirat to nic ci na to nie poradze, najlepiej porzycz od kogoś orginał zrb se kopie zapasową nie pirata i oddaj mu płyte i będziesz miał orginał.

Ostatnio też miałem ten BUG w moim przypadku trzeba było podejść bliżej zmienić kąt i zacząć rozmowe jeszcze raz sprobujće może już nie będziecie mieć tego bug'u

kapturzak

New Member
No ja mam ten sam problem ;) Ale widze wszystkie rzeczy oprocz jablek ,amuletow i pierscieni. Probowalem wszystkich tych sposobow i nic nie dziala :(

Matteox

Member
Hmmm....moim zdaniem powinieneś jeszcze raz zainstalowac gre ale jak to nie pomaga to moze reinstalka windy....
Jak masz mody wgrane to musisz pokombinowac,wgraj bez modow zobacz czy bedzie sie cos dzialo jak nic....to sam nie wiem...
Albo jak pare pstow wstecz wez od kumpla oryginalke...ale w sumie dziwne ja nie mialem takiego problemu mimo to że mam przegranego od kuzyna.... ;)

Kiedys mialem taki BUG ze pieniadze zamias 1 szt to w 10 mi pobierało.... :blink:

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom