Nie Moge Odprowadzić Oddziału Do Gothy

Status
Zamknięty.

d.a.w.i.d

Member
Ehh co tu dużo pisać. Lee kazał mi iść pogadać z tym magiem Immanuelem, poszedłem ble ble i pogadałem no a co potem? Poszedłem znalazłem oddział paladynów z Hanzem i Lee na czele odprowadziłem ich do Gorna ale Gorn mnie olewa tj. nie chce ze mną gadać. Lee i Hanz tak samo moge im tylko powiedziec zaczekaj albo dać miksture. na 99% to bug uniemożliwiający przejście gry no ale co poradze... poza tym po drodze spotkalem tajemniczego wędrowca(mam 3 części zbroi) ale on poszedł w slady gorna i tez mnie olewa i nie moge z nim pogadać... eh prosze o jakieś porady bo może zrobiłem coś nie tak. ;p

Rangiz

Weteran
Weteran
Redakcja
Wszystko wygląda na to, że to parszywy bug i to nie jakiś mały gdyż:
1. Tajemniczy wędrowiec gada z tobą o złożeniu zbroi już nawet na samym początku, jeśli tylko zdobędziesz jej elementy na kodach.
2. Gorn oczywiście powinien z tobą pogadać, lub nawet sam Lee zaczepić cię na miejscu (dobrze już tego nie pamiętam). Hmm... a nie ma tam gdzieś w pobliżu Miltena? Może z nim trzeba zagadać.

Jeśli nic nie pomaga, a wczytanie wcześniejszego zapisu także nic nie zmienia, znaczy, że pozostaje reinstalka :/

kilek13

Member
CYTAT(d.a.w.i.d @ 29-06-2009, 17:45) index.php?act=findpost&pid=224388
ale Gorn mnie olewa tj. nie chce ze mną gadać. Lee i Hanz tak samo moge im tylko powiedziec zaczekaj albo dać miksture.

Dawno nie gralem w ZB, ale chyba trzeba zagadac z tym straznikiem pilnujacym wejscia na dziedziniec zamku w Gothcie.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom