Nie Mogę Wyjść Z Srebrowodu

Status
Zamknięty.

skalar208

New Member
Witam wszytkich ratujcie!! Dostałem sie do Srebrowodu w Gothic 4 Arcania pokadałem zrobiłem co trzeba i chiałem z tamtad wyjsc ale nie moge, podchodze pod brame a ona sie nie otwiiera i nie wiem co zrobic nie mam zadnego seva gdzie byłbym przed wejsciem do Srebrowodu tylko juz w srodku.Pomocy!!!

szkeleton

Hmmmm
Członek Załogi
A dokładniej? Byłeś już w środku? Czy tylko strażnik cię nie chce przepuścić?

Wysoki93

Active Member
Skalar jeśli jesteś przed bramą i strażnik nie chce Cie wpuścić, oznacza to, że nie wykonałeś questu z północnego obszaru Srebrowodu.
Musisz pogadać z Doranem, dla którego będziesz musiał odnaleźć sztandar, potem powinni Ciebie spokojnie wpuścić do zamku.
W przypadku otwarcia bramy i dostania się do środka, brama pozostaje już otwarta.

skalar208

New Member
Witam :) Sprawa jest taka ze ja juz jestem w srodku w zamku gadałem juz z tym lordem i mam isc odbic króla ale nie moge wyjsc z tego zamku bo brama jest zamknieta no i nie wiem czy to jakims teleportem trzeba czy jak? ale niby nic nie nzalazłem przeszliscie to? Odrazu powiem ze gdy wchodziłem do zamku to tam było dwoch gosci przed brama jeden sikał i ja podeszłem do niego zagadałem i nagle znalazłem sie w zamku i brama sie zamkneła z powrotem. z góry dziekuje za pomoc:)

Rangiz

Weteran
Weteran
Redakcja
Odrazu powiem ze gdy wchodziłem do zamku to tam było dwoch gosci przed brama jeden sikał
Jak ja grałem w arcanię, to Rhobar III grał na PS 3 jak do niego pierwszy raz zaszedłem... troll z ciebie i tyle.

skalar208

New Member
Hej Panowie juz po kłopocie udało mi sie zeskoczyc z murów zamku na skały i poszłem jeszcze raz pod brame i mnie wpuscił po czym została juz otwarta jak wspomniał "wysoki93".pozdrawiam

Nekromanta Boom

Dzika Karta
Weteran
Problem ROZWIĄZANY. Jeśli są jakiekolwiek wątpliwości, pytania proszę o założenie nowego tematu.

Wszelkie uzasadnione reklamacje/pretensje/sugestie/rady przyjmuje ekipa forum.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom