Nie Mogę Przeszukiwać Zwierząt

Status
Zamknięty.

alionik

Member
mam problem ponieważ w ZB od jakiegoś czasu nie mogę przeszukiwać zwięrząt ludzi normalnie ale u zwierząt nic się nie pokazuje ini nie ma podpisu

Nekromanta Boom

Dzika Karta
Weteran
To proste...albo przeszukujesz zwierzęta, których nie możesz przeszukać bo nie masz takich umiejętności albo to bug. W tym wypadku trzeba przeinstalować grę. Zgraj sobie na pulpit save'y i zainstaluj grę od nowa.
Albo jeśli nie masz, zainstaluj najnowszego patcha.

Bury_Zenek

Rycerz Wody
to na pewno dla tego że zwierzak niema nic w ekwipunku ponieważ nie wyuczyłeś beziego skórowania itp.

alionik

Member
1
te jest niestety niemożliwe ponieważ wcześniej tak nie było lecz zrobiło się nagle
2
zwierzęta które miałem przeszukać posiadają tylko mięso które możemy już zdobywać na początku gry

Isidro

Szalony Bartek
Weteran
Redakcja
Prawdopodobnie bug...a umiesz skórować zwierzęta?Np. jelenie...jesli umiałeś i mogłeś wcześniej a teraz nie to bug...zrób to co radzi Boom.

alionik

Member
już wiem. z powody że wczoraj kończyłem grać i nie sprawdzałem dalej nie zauważyłem że nie ze wszystkimi zwierzętami tak jest. miałem problemy z grą więc dopiero zaczynałem a mianowicie w drodze z sildren do geldren tam przy tunelu zwierząt nie da się przeszukać a inne już tak myślę że to jeden z bugów ZB i że może być ich więcej

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom