Nie Mogę Porozmawiać Z Przywódcami Orków...

Status
Zamknięty.

raiton

New Member
Witam
Jak w temacie, chcę porozmawiać z przywódcami orków np. w Trelis, Geldern, mam reputację miasta ponad 75% i gdy podchodzę pod np. Vak'a lub Grok'a on od razu mówi do mnie:
-złe wieści
-już więcej ryzykować nie będę
-wszystkie podejrzane morry zostaną zabite
I wtedy wszystkie orki się na mnie rzucają, a ja muszę z Grokiem pogadać...
Reputacja u Orków 9
Reputacja u Buntowników 50
Wioski które już podbiłem:Cape Dum,Montera,Gotha(razem ze strażnicą),Faring i próbowałem Trelis, ale jak je rozwaliłem to rzuciły się na mnie orki z Geldern gdy przyszedłem tam pierwszy raz
Nie mam pojęcia co mam zrobić, pomóżcie !!!

Rangiz

Weteran
Weteran
Redakcja
Wybiłeś orków z więcej niż dwóch miast. Stąd taki obrót sprawy i nic już na to nie poradzisz.... wałkowane od lat ;)
Jedyne co ci pozostaje, to wykonywanie zadań w miastach, ale nie odwiedzanie ich przywódców.

raiton

New Member
Ale jeżeli nie porozmawiam z Grokiem to nie dowiem się gdzie jest boski artefakt, a bez tego nie ukończę gry, chyba że znacie jakiś inny sposób na to, bo w Trelis Vak ma go przy sobie, więc od razu po uwolnieniu miasta wezmę ten artefakt, ale Grok go nie ma przy sobie. W ostateczności będę musiał grać od nowa...

rado96xd

Member
Boski artefakt znajduje się u orkowego dowódcy w Trelis Vaka. Nic się nie stanie jeśli nie porozmawiasz z Grokiem. Podpowiem Ci, że w kopalni w Geldern znajduje się ognisty puchar.

raiton

New Member
aha, no to w takim razie thx, musze sobie teraz jakos radzic

Biafra

Balotelli
Weteran
Redakcja
Problem rozwiązany. Zamykam.

Wszelkie uzasadnione reklamacje/pretensje/sugestie/rady przyjmuje ekipa forum.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom