Yogii26
New Member
Problem z odinstalowaniem Gothic III
Witam. Od pewnego czasu mam pewien problem. Otóż oryginalną wersję Gothic'a porysował mi brat (albo ja sam, nie pamiętam ) i nie chcę mi odczytać z płyty. No to pobrałem Gothic III z internetu i skopiowałem crack. Kolega nagrał mi na pendrive Community Team Patch 1.74 ale podczas instalacji był błąd. Nie chcący go zignorowałem i teraz ponoszę konsekwencję mojego błędu. No to zainstalowałem tego patch'a, wcześniej skopiowałem cracka, zainstalowałem kilka patchy od twórców, potem Quest Pack 4 PL i gdy próbuję włączyć to wyskakuje błąd. Wcale nie potrzebuję tych patchy więc chciałem odinstalować tą grę ale tutaj zaczyna się problem. Wchodzę w Start>Programy>Gothic III>Odinstaluj Gothic III ale pokazuje mi się komunikat że nie ma pliku uninstall. Spróbowałem usunąć poprzez Panel sterowania>Dodaj lub usuń programy>Gothic III>Zmień/Usuń ale wyskakuje komunikat że w folderze nie ma pliku ctor. Pobrałem go i wrzuciłem do tego folderu ale teraz gdy naciskam Usuń nic się nie dzieje, żadnego komunikatu nic. Może ktoś wie jak to rozwiązać albo da dobrą radę dot. usuwania plików bez pliku odinstalowującego. Jeżeli tak to będę wielce zobowiązany i (jeżeli to tutaj możliwe) dam komuś nagrodę.
PS.: Nie wpisałem tego powyżej ale mam ten problem również na notebooku!
PS.: Nie wpisałem tego powyżej ale mam ten problem również na notebooku!
Pozdrawiam, Yogii26.