Nie Mam Pliku Z Kodami

Status
Zamknięty.

klonek95

New Member
mam problem szukam w wyszukiwarce tego folderu z ge3.ini i nie mam go a chce zagrac z kodami co zrobic prosze o pomoc??

yeed

Trolololo Guy
Weteran
Moderator
Plik gothic3ini. Masz w folderze gdzie grę zainstalowałeś. Wejdź i poszukaj dobrze w folderze instalacyjnym gry. Nie da się nie znaleźć :p

Z reszta jakbyś nie miał tego pliku to by ci gothic nie działał chopie :p

RoMek

Niewolnik systemu
Członek Załogi
Folder z grą/ini/ge3.ini
Tam masz ten plik. Modki przenieście ten temat do odpowiedniego działu.

Rangiz

Weteran
Weteran
Redakcja
Masz tu - http://odsiebie.com/pokaz/5169074---cd57.html - cały folder ini. rozpakuj go winrarem i w całości, jako jeden folder wrzuć do katalogu gothic 3 (tam gdzie jest zainstalowana gra). Nic nie musisz już zmieniać, kody powinny śmigać.

klonek95

New Member
a moze wytłumacz dokladnie krok po kroku bo juz sciągnolem to i co dalej

Rangiz

Weteran
Weteran
Redakcja
Dobra, widzę, żeś młody haker jeszcze.
1. Masz winrara? Jeżeli nie to go sobie załatw, zainstaluj, a następnie naciśnij na to co ściągnąłeś ode mnie prawym myszy i kliknij - wypakuj tutaj (chyba, że będziesz miał angielską wersję, to będzie inaczej pisało ;p).
2. to co ci się pojawi po wypakowaniu (folder ge3.ini) skopiuj do folderu z grą. Przykładowo C:\gothic3\ -tu wklejasz.
3. Śmiga.

Ogarniasz :)?

yeed

Trolololo Guy
Weteran
Moderator
nie wiem czy nie musi mieć bezpośredniej trajektorii jak folder ini. i tam wkleja G3ini.
No kumasz..tak jak są oryginalnie rozłożone pliki.

Tak, tylko ja tam wrzuciłem mu folder ini cały, nie pojedynczy plik ge3.ini, także musi tylko wkleić ten folder do folderu z gra.

Kacperex

KacŚpioszek
A ini nie był czasem w folderze z dokumentami?
Dokumenty/ Gothic 3/ INI/ i dany plik?

wersus

Esteta ekstraordynaryjny
Patrzę żeś kretyn jak cholera...
Wchodzisz w ten pieprzony folder ini w głównym katalogu gry. I odnajdujesz tam plik o nazwie "ge3". Nie musi być ini, u niektórych końcówki nie wyświetla. I resztż chyba znasz. I nie chrzań głupot, bo bez tego pliku gra by ci w ogóle nie działała.

RoMek

Niewolnik systemu
Członek Załogi
Kurde stary:
C:/Program Files/Jowood productions/Gothic 3/ini/
zależy to jeszcze od tego na jakim dysku zainstalowałeś gothica, plik musi tam być więc nie piernicz :)

Rangiz

Weteran
Weteran
Redakcja
Ręce opadają. Masz podane wszystko jak na tacy i głupiego folderu nie umiesz wkleić o_O? To kalectwo jest. Zrób tak jak ci pisałem, człowieku...

@Down: Przypadek krytyczny. Jemu nie da się pomóc ;).

Kacperex

KacŚpioszek
No to idź do szkoły. Kody Ci nie służą. Aha i PRZYŁÓŻ się na lekcjach informatyki.

Kacperex

KacŚpioszek
Dyskusja wyczerpana.Temat został z tego powodu zamknięty. Jeśli chcesz tu pisać, poproś moderatora o otwarcie tematu.

Wszelkie uzasadnione reklamacje/pretensje/sugestie/rady przyjmuje ekipa forum.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom