Nie Działa Edycja Zdjęcia

Status
Zamknięty.

daria

Szejn
Weteran
Witam :)

Mam mały problem. Otóż wchodzę w edycje profilu-->edytuj zdjęcie. Wszystko jest ok, ładuje zdjęcie, zapisuje zmiany i nic. Pisze, że zaktualizowano, a dalej mam wcześniejsze zdjęcie ustawione.
Dla ścisłości moje zdjęcie nie przekraczało rozmiarów, próbowałam też się wylogować i zalogować, ale nadal mam stare zdjęcie ustawione, chociaż w edycji profilu widnieje już te nowe.

Przy okazji, chciałam stworzyć album w galerie i wyskakuje mi, że nie mam uprawnień. Wyczytałam, że miało być naprawione wraz z upgradem forum, a dalej nie działa.

Pozdrawiam oraz liczę na pomoc, Daria.

szkeleton

Hmmmm
Członek Załogi
Ja miałem podobnie, dopiero po godzinie się zmieniło (nie wiem jak...), To samo z sygnaturką i avatarem. Po zmianie przez kolejne kilka(naście) minut nadal jest stary.

edit. Daria chyba tak, nie wiem jak bedzie u ciebie.

daria

Szejn
Weteran
Aha, czyli wystarczy poczekać i samo się załatwi, tak? :) Dzięki szkelo, bo ja tu wychodziłam z siebie :) *;

A co z tą galerią? Ja mam tylko tak, czy ten problem dotyczy ogółu?

Electric Dragon

Majster
Weteran
znaczy się użytkownicy nie mają praw do tworzenia własnych albumów w galerii. Odgórnie ustawione, coby nie było bałaganu. Możecie dodawać zdjęcia, ale tworzyć własnych albumów już nie.

daria

Szejn
Weteran
Aha spoko, przepraszam za niedoczytanie :)

Mam jeszcze jedno pytanie, może zachowuję się jak laik, ale pytam, bo nie wiem i już :p
Jak dodawać te swoje zdjęcia bez tworzenia albumu? Przeszukałam edycję profilu i nie widziałam tam opcji, która dawałaby mi możliwość dodania pojedynczego zdjęcia...

BTW. Dalej stare zdjęcie osobiste mam, kiedy to się zmieni :<

Pozdrawiam ciepło, Daria.

Rangiz

Weteran
Weteran
Redakcja
Galeria. Rzeczywiście, nie jest to zrobione tak jak należy. Wkrótce postaram się to poprawić.
Zdjęcie - testowałem na swoim koncie, testowałem na innych kontach - wszystko gra. Zgłoś się do mnie na gg.

daria

Szejn
Weteran
Niedawno zdjęcie osobiste mi się zmieniło. Nie wiem czy to Twoja zasługa Rangiz, jeśli tak, to dziękuję :) szkelo cos wspominał, że samo się zmienia po jakimś (dłuższym bądź krótszym) czasie, może i samo, w każdym razie dziękuję za zainteresowanie się problemem :)
Myślę, że temat już jest zbędny.

Pozdrawiam, Daria.

Rangiz

Weteran
Weteran
Redakcja
Dodam tylko, że jakiś czas temu kategoria ze zdjęciami userów w galerii została naprawiona i można wrzucać tam swoje zdjęcia. Czekamy z niecierpliwością na jakieś śmieszne fotki, jak i mamy nadzieję, że wkrótce zostanie owa kategoria zapełniona zdjęciami z przyszłych zlotów G upa :).

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom