[News] Powrót Murdy i jej gospody

Kacperex

KacŚpioszek
W Dniu Wigilii Bożego Narodzenia mamy dla fanów Gothica oczekujących na premierę Arcania: A Gothic Tale swoisty prezent, jakim jest wiadomość o powrocie opowiadania o gospodzie Murdy. Celem jego publikacji jest przybliżenia przyszłym graczom świata WyspPołudniowych, panującej tam sytuacji polityczno - społecznej orazpoznanie przyszłych bohaterów produktu Spellbound. Dotąd opublikowano dziesięć części opowiadania, które cieszyły się sporym zainteresowaniem. Wszystkie są do przeczytania w polskiej wersji językowej na naszej stronie.Kolejna, jedenasta część ma się pojawić już w styczniu. Tuż po jej angielskiej premierze, możecie spodziewać się tłumaczenie by Gothic Up. >>Opowiadanie

Wyświetl pełny artykuł

Kacperex

KacŚpioszek
No, no! Fajnie, fajnie.
Dużo wody w rzece upłyneło, zanim coś zaczęło się dziać. Oby więcej ciekawostek!

Isidro

Szalony Bartek
Weteran
Redakcja
No ja miałem nadzieje że te opowiadania wrócą;p Fajnie się je czytało :) Może wreszcie coś się ruszy z tymi info o Arcanii...

Hadler

Member
No cóż mam nadzieję, że już chociaż w marcu będzie kolejne opowiadanie, bo tak mnie to wciągnęło :p, a poza tym chciałbym się dowiedzieć co się będzie działo między Zmierzchem Bogów a Arcanią.

Do góry Bottom