[News] Patch do Risen w produkcji

Kacperex

KacŚpioszek
Pracownik Deep Silver ujawnił na jednym z niemieckich wortali traktujących o Risen, że trwają prace nad patchem do nowego produktu Piranha Bytes.Jak na razie brak jakichkolwiek szczegółów. Pracownik Deep Silver nie zdradził jaki charakter będzie miała łatka. Czy czysto naprawczy, czy może wprowadzający bliżej nieokreślone modyfikacje w grze. Tego dowiemy się prawdopodobnie wkrótce. Trzeba jednak przyznać, że Risen to dopracowana gra, którą bez problemu można przejść bez jakichkolwiek patchy. Dlatego nie oczekujemy takowych z taką niecierpliwością, jak miało to miejsce chociażby w sytuacji Gothic 3.

Wyświetl pełny artykuł

Kacperex

KacŚpioszek
Ciekawe, co to będzie za patch?
Stabilość już jest ok, więc nie wiem co PB chce wprowadzić. Może jakies nowe questy, albo udogodnienia. Pożyjemy, zobaczymy.

szkeleton

Hmmmm
Członek Załogi
może dopracowana szata graficzna ? albo usunięcie mgły jak to bywa u poniektórych graczy

wszystko się okaże gdy patch wyjdzie a my go sprawdzimy B)

Fahrenheit

Pimpu?
Szkelo, mgła była w pierwszym patchu (taki malutki hotfix). A co do tego patcha - mam nadzieję, że będzie to coś w stylu DLC, choć są na to małe szanse. Myślę, że poprawi jakieś malusieńkie bugi. Gra naprawdę jest świetna, przeszedłem bez żadnych problemów. Nie dostrzegłem żadnego większego buga, choć wadą jest np. żałosna animacja wykopywania skarbu.

wolf667

Member
Nie ma za bardzo co poprawiać, cieszyłbym się gdyby coś dodali, np. itemy, questy (choć to drugie jest mniej prawdopodobne).

Electric Dragon

Majster
Weteran
Prawdopodobnie będzie to patch z nowymi przedmiotami oraz likwidującymi kilka błędów które zauważyłem grając. Choć są drobne i zbytnio nie przeszkadzają w grze to jednak dobrze, że coś robią przy swojej nowej produkcji.

Mhhmm tak sobie marzę, by ten patch przerodził się w jakiś dodatek :)

daria

Szejn
Weteran
Mnie się wydaję, że to jakaś modyfikacja będzie (bardziej dotycząca samej gry, questów, fabuły niżeli naprawy błędów).
Skoro było mało, drobnych błędów, to chyba można by i to naprawić w patchu a i nowe elementy do gry wprowadzić, tak? xD Bo nie wiem czy to można w jednej łatce zrobić, czy może naprawiająca osobno i ta druga osobno, nie znam się :p

Tylko się nie śmiejcie, ja dziewczyna jestem, w gry prawie nie gram i nie znam się na komputerach :pP xD

Pozdrawiam, Daria.

Do góry Bottom