[News] Nowy Trailer Risen 2: Dark Waters

yeed

Trolololo Guy
Weteran
Moderator
W sieci pojawił się kolejny trailer nadchodzącej, drugiej części gry Risen. Przeniesie nas ona w świat piratów, targany przez wojny z tajemniczymi, złymi mocami. Czy Bezimienny po raz kolejny zdoła powstrzymać nadchodzący kataklizm? Przekonamy się o tym już za miesiąc.

[yt]YAWJk1JvK0w[/yt]

Barneyek

Starsza Wiedźma
Członek Załogi
Moderator
Mniam.
Mówiłam już, że chcę?
:)

yeed

Trolololo Guy
Weteran
Moderator
No cóż zapowiada się kawał naprawdę przyzwoitej gry. Nie pozostaje nam nic innego jak oczekiwać Kwietnia :)

yeed

Trolololo Guy
Weteran
Moderator
Well jadnak jakby nie patrzegć gra wpada w jakies znane nam konwencje Piraci,kraken...mało to odkrywcze, a jedynka jednak miała dozę tajemniczości taką jak w Gothicu.Choć nie utrzegła się błedów.

Fūri

słit Wojtuśśśśś
Well, widać że chyba jednak Tytan Wody nie będzie głównym bossem. Ale kraken wystarczy - trailer wymiata, chociaż może bezpodstawnie uważam, że można jeszcze dopieścić grafikę.

szkeleton

Hmmmm
Członek Załogi
Miło ale kraken to nie jest główny boss, a jedynie sprawka zatapianych statków. Pierw trzeba się go pozbyć by bezpiecznie podróżować po morzach, a dopiero zabrać się za tytana.

Fūri

słit Wojtuśśśśś
Czyli tytan jednak będzie? A, to też dobrze, chociaż dla mnie kraken zupełnie wystarcza.

Gold

New Member
Będzie kilka tytanów :) np. Tytan Ziemi można go zobaczyć w 2 trailerze

Do góry Bottom