[News] Kolejny pojedynczy screen Arcania: A Gothic Tale

Kacperex

KacŚpioszek
Nowych, istotnych informacji o Arcania: A Gothic Tale jak nie było, tak nie ma i to od bardzo dawna. W zamian za to jesteśmy karmieni coraz to nowymi zrzutami ekranu z rozgrywki z czwartej części Gothica.W dniu dzisiejszym Megalomaniac, CM JoWooD, wypuścił do sieci już trzeci screen w ciągu kilkudziesięciu dniu. Jak widać na załączonym obrazku, przedstawia on Maga i ubite gobliny, a to wszystko w tle łona natury. Po lewej widać bębny nieboszczyków, na których, jak zapewnił nas Megalomaniac w e-mailu do nas, będziemy mogli zagrać. Arcania: A Gothic Tale wizualnie prezentuje się dobrze, Ale to wiemy od dawna. Szkoda, że twórcy gry poprzestają tylko na takiej formie komunikacji z fanami Gothica. Pojawiła się także nowa wiadomość odnośnie opowiadania o gospodzie Murdy. Wbrew wcześniejszym zapowiedziom, kolejna część nie pojawiła się w styczniu. Mimo to Megalomaniac zapewnia, że powinno to stać się już wkrótce, a opóźnienie tłumaczy tym, że opowiadanie jest równocześnie tłumaczone na kilka języków.

Wyświetl pełny artykuł

Kacperex

KacŚpioszek
Witajcie,

Kolejna kpina w wykonaniu duetu JoWood i spellbound. Co do samego skrina, to podoba mi się cienowanie. Pięknie odbija się ognisko od skał. Tak samo robi pozytywne wrażenie szata.
Niestety mam obawy, co do drzew. Wyglądają one jakby były stworzone z kiepskiej jakości tekstur...

szkeleton

Hmmmm
Członek Załogi
Coraz bardziej się z nami bawią dając tylko pojedyncze screeny ,oraz coraz bardziej nas denerwują .....

Co do samego tematu a związku z tym do screena....
Nie jest źle , ładnie wycieniowane , wygląda na to że po walce z orkami (widać orkowy bęben i zwłoki) , szata porządnie wykonana (najpewniej znów powrócą wyznawcy Innosa/Adanosa/Beliara) , nie wiem co kac ma do drzew , na moje oko są one porządnie wykonane chociaż mam nadzieję że na wyższych parametrach gry będzie jeszcze lepiej , rangdoll orków wedle mnie daje wiele do życzenia.....Ale najważniejsze aby ta gra miała klimat i fabułę godną Gothica (grafika się nie liczy gdy gra wciąga) bo tylko to się liczy i tyle na mój temat....

Chociaż mogli by dać jakiś gameplay a nie głupi screen....

Elessar

Inkwizytor
Weteran
Rzeczywiście, te pojedyncze screeny powoli zaczynają mnie denerwować.

Co do samego screena - całkiem, całkiem. Nie wiedzieć czemu, nie przypadł mi specjalnie do gustu. Poza tym, grafika wydaje mi się zbyt "cukierkowa".

Ave

tomisakis

Whiskas
VIP
Graficznie gra będzie dobra.Gra może będzie miała jakiś klimat.Niestety nie będzie to ten z jedynki czy dwójki.Grafika jak mówi ellesar jest zbyt cukierkowata a w pierwszych częsciach gry była ona trochę ciemna i ponura.Idealnie pasowała do nazwy i zadań.

Fahrenheit

Pimpu?
Nie wiem, co się uczepiliście tej cukierkowości. Podobna grafika jest choćby w Risenie, a po trzech screenach ciężko ocenić całokształt. Jak dla mnie to jedyna gra poza Duke Nukem Forever, w której każdy screen zasługuje na newsa (bo nic nie robią twórcy prawdopodobnie).

Black-Men

Member
Screen pojedynczy pff -,- tęż coś nie mogli dać więcej screenów? Porażka <_<

Do góry Bottom