[News] Drugi dzień CD Projekt Conference Spring 2010

Kacperex

KacŚpioszek
Drugi dzień CDProjekt Conference Spring 2010 przyniósł masę ciekawostek i wiadomości dotyczących kluczowych gier rpg na rynku. Oczywiście ekipy Gothic Up nie mogło zabraknąć na konferencji CD Projektu, dlatego specjalnie dla was pojawiała się ekskluzywna, rozbudowana relacja z tego eventu. Zapraszamy >>CD Projekt Conference Spring 2010 - relacja z drugiego dnia.

Wyświetl pełny artykuł

Hadler

Member
Kolejne dobre newsy :) Niestety nie wszystkie (według mnie). Po pierwsze nie podoba mi się tytuł "Arcania: Gothic 4" już mógł zostać tamten "Arcania: A Gothic Tale", lub po prostu "Gothic 4". No i niestety smuci mnie brak nauczycieli :/ Ale jak widziałem, jest fajny soundtrack i grafika całkiem niezła. Cieszy nie też fakt, że będzie dużo zadań pobocznych i przestrzeń, będzie dobrze wykorzystana. No cóż, a teraz Wiedźmin... Jakoś pierwsza część mnie specjalnie nie wciągnęła i z tego co zobaczyłem na obrazkach, to się zastanawiam co CD Projekt zrobili z twarzami??? Fajnie, że będzie sporo urozmaiceń takich jak nieograniczona możliwość poruszania się po CAŁYM świecie i to, że będzie można walczyć i jednocześnie używać znaków. No cóż to by było na tyle. Pozdro, Hadler :)

tomisakis

Whiskas
VIP
Widziałem 2 trailery i mam pytanie.Czemu nasz bezimienny pastuch biega jakby miał no za przeproszeniem kij w d*pie.Buja się na lewo i prawo jakby się schlał i miał 4 promile.

Electric Dragon

Majster
Weteran
Przed chwilą została zaktualizowana relacja z konferencji o nowe informacje dotyczące Arcania: Gothic 4. Są to trzy akapity znajdujące się pomiędzy dwoma gameplay'ami. Zapraszam do przeczytania!

Nameless

Szatan na kółkach
Moderator
Brak trenerow, moze smuci, ale z drugiej strony ja widze pozytw. Zwiekszy dynamike gre, a co jak mowił Clemens jest jednym z założeń. Stworzenie dynamicznego RPG.

Co do bujania sie bohater Tomi. Nie odnioslem takie wrazenia ogladajac jak wyzej wymieniony Clemens pocinal w G4 na pececie. Wiec mysle ze to kwestia bardziej osobistych odczuc :)

Electric Dragon

Majster
Weteran
Jest to wersja alpha gry, z wersji na konsole. Cieszy fakt, że CDP wykona pełną lokalizację na wszystkie platformy, na których ukaże się gra Arcania: Gothic 4 czyli PC, Xbox i PS3. Z tego co wywnioskowałem z niektórych wypowiedzi na konferencji premiera będzie miała miejsce gdzieś koło września. Może akurat tak wyjdzie, że w tym samym dniu portal Gup będzie odchodził kolejną rocznicę swojego istnienia :)

Konsul CDP poinformował nas, że już teraz trwają pracę nad polonizacją gry, m.in Bestiariuszem encyklopedią fauny i flory. Chłopaki będą się starać zachować jak największą zgodność tłumaczenia z oryginałem

Do góry Bottom