[News] Arcania: Gothic 4 - Polski beta test

Bojan

Spirit Crusher
Weteran
Z tego co wiem, tylko tam nie ma minimapy i czegoś tam jeszcze. Mogli się pokusić więc też o inne zmiany.
Minimapę można w każdym momencie włączyć/wyłączyć w opcjach gry.

Cuda wianki... Cóż, miejmy nadzieję, że przynajmniej fabułą będzie nadrabiała ;f

szkeleton

Hmmmm
Członek Załogi
"Gothic" nie jest trybem, tylko poziomem trudności i nie sądzę, żeby w jakikolwiek sposób różnił się od innych.
Z tego co wiem, tylko tam nie ma minimapy i czegoś tam jeszcze. Mogli się pokusić więc też o inne zmiany.

Dla waszych wiadomości, tryb Gothic różni się tlyko tym, że potwory mają więcej życia i zadają więcje obrażeń. Bynajmniej tak jest w wersji beta, w demce.

A po drugie ta dyskusja jest chyba nie na miejscu co nie?

Daniel781996

Member
Ale przecież demo jest stworzone już ponad 2 tygodnie temu bo dostaniemy to samo co na gamescom. Moim skromnym zdaniem coś takiego jak tworzenie miecza w bagnach mogłoby być na łatwym poziomie trudności. A z tym tworzeniem mikstur byle gdzie to przesada bo np. bije się z orkami nie mam już życia ani mikstur a to nazbieram roślin zrobię wypije i po krzyku. I to jest właśnie głupota. TO było właśnie najlepsze powrót do zamku by zrobić miksturę i w ogóle przeżyć do tego zamku. A co do banalnego poziomu trudności jeśli naprawdę będzie taki banalny to pewnie zrobią jak z gothic 2 gdzie dopiero NK zwiększył poziom trudności :(

Do góry Bottom