Nefarius Czeka... Silvio Czeka...

Status
Zamknięty.

pawiano

Member
Witam. Mam problem, a mianowicie nie mogę ani dołączyć Nefariusa do drużyny ani Silvia, a mam ich imiona na niebiesko. Gdy chcę pogadać z Nefariusem to jest: Kradzież Kieszonkowa, Daj miksturkę, i 2 nauki (ekplozja lodu i inne), a jak ze Silviem to: Nausz mnie walki, daj miksturę i Kradzież kieszonkowa. Można jakoś na to poradzić?

boracki

Member
musisz wykonać questa do którego go przyłączyłeś ( zabić bandytów, oczyscić jaskinie ze stworów, znaleść artefakt itp ... )
po wykonaniu zadania zagadaj go ponownie i wtenczas on sam się odłączy.

Merdion

Member
jest jeszcze inny sposób :p zabić ich to juz nie bedą czekali albo tak jak kolega wyśej powiedział wypełnić związane z nimi questy

pawiano

Member
Ale zabić ich nie mogę. Mam ich na niebiesko i jak uderzam obojętnie czym to przenika przez niego. Zrobiłem już zadanie z koczownikami w Oazie, i w tej jaskini z Nefaruisem. Popróbuję jeszcze coś, el wątpię, żeby się to udało.

doctor

Wariat
Weteran
Mam ten sam problem Wypelnilem zadania z nefariusem zaprowadzilem go do jaskini i nic koles aby za mna lazi... jedyne opcje dialogowe to

- nauka prastarej wiedzy
- nauka ekspolzji lodu
- kradziez kieszonkowa
- czekaj
i daj miksture...

jak robie zeby czekal to stoi w miejscu ale sie nie odlacza ale juz opcji "chodz za mna" nie ma wiec jak go zatrzymam to stoi do konca zycia...

zabic go nie idzie... jak go odlaczyc od siebie ?

War

Member
było o już mówione..... ale cóż...

Trzeba w ich pobliży użyć czaru obszarowego np fala plomieni!

pozdro

doctor

Wariat
Weteran
QUOTE(War @ 09-12-2006, 21:22) [snapback]129625[/snapback]

było o już mówione..... ale cóż...

Trzeba w ich pobliży użyć czaru obszarowego np fala plomieni!

pozdro

widocznie rozwiazanie jest nie zadowalajace!

a jesli nie chce ich zabic?

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom