Nawigacja

Status
Zamknięty.

Blair

Członek #RN
VIP
Witam.

Mam zamiar kupić sobie nawigacje do auta tak do 500-600zł. Problem w tym, że się w ogóle nie znam na dżipiesach. Chciałbym kupić model dotykowy i z modelami przestrzennymi. Macie jakieś rady dla mnie? Jakich modeli szukać, których nie kupować itp itd.

Z góry dziękuję.

HoteK

Obywatel
w Media Markt jest duży wybór ja polecam Tomtom'a , Nokia lub LG lecz te są bardzo dobre .

Blair

Członek #RN
VIP
w Media Markt jest duży wybór ja polecam Tomtom'a , Nokia lub LG lecz te są bardzo dobre .

Wiem, że jest tam wybór tylko nie chce się pytać o radę tych ludzi z Media Markt'u ponieważ oni zawsze pocisną to co nie schodzi :) Chce rzetelnej rady. Oglądałem właśnie nawigacje z LG, bardzo są interesujące :)

Kacperex

KacŚpioszek
Ja mam model manty GPS040 czy cuś takiego. Urządzenie tanie, ja dostałem je za friko. Działam na Auto Mapie 5. I... jestem cholernie zadowolony.
Wiem, że większości z Was Manta kojarzy się z czymś kiepskim. Jednak od dłuższego czasu robią sprzęt naprawdę dobry. Nawigacja kosztuje chyba ze 300. Dotykowy wyświetlacz 3, ileś cala. Widoczny i w dzień i w nocy. Mocny głośnik daje możliwość słuchania głośno radia i słyszenie lektora. Na Auto Mapie 5 nigdy mi się nie zawiesiła. Szukanie satelity? 40-50 sekdund. Jak chcesz coś taniego i dobrego to polecam. W sofcie oryginmalnie jest MAPA MAP easy - shit w pysk ^^ W Poznaniu nie miał połowy ulic.

Blair

Członek #RN
VIP
Wiadomo odrazu jakąś lepszą mape wgram bo te standardowe to zazwyczaj są o dupę rozbić.

thx, do zamknięcia.

Nekromanta Boom

Dzika Karta
Weteran
Problem ROZWIĄZANY. Jeśli są jakiekolwiek wątpliwości, pytania proszę o założenie nowego tematu.

Wszelkie uzasadnione reklamacje/pretensje/sugestie/rady przyjmuje ekipa forum.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom