Nauka Potężnych Czarów.

Status
Zamknięty.

tomciopogromcio

New Member
http://gothic.org.pl/forum/index.php?/topic/28653-nauka-czaru-armia-ciemnosci/ - mój poprzedni temat, napisane by założyć nowy przy dalszych problemach, otóż dopiero teraz kończę gothica 3 dalej (strasznie długi i musiałem od niego odpocząć :p) no i mam wszystkie artefakty adanosa, gadałem z Innosem dałem mu artefakty on zleca zabicie Zubena i potem nie można już z nim gadać. Czarów nie ma nadal, wczytałem grę sprzed rozmowy z jakimkolwiek bogiem mam nadal wszystkie artefakty i nie mogę mieć czarów na których mi najbardziej zależy: Armia Ciemności, Burza Gradowa, Słowo Dominacji, Meteor, Bąbel Czasowy i kilku innych najpotężniejszych :/. Co zrobić by się nauczyć najpotężniejszych czarów? I gdzie "główne miejsce" nauki czarów Adanosa? Saturas?? Tylko u mnie też zbugowany?

tomciopogromcio

New Member
A masz odpowiednia ilość prastarej magii?

Mam jej 300 :D, Nie ma do wybrania wcale takich czarów do nauki, jakbym nie miał to bym mógł kliknąć i by wyskoczyło, że jej brakuje :p. Teraz znalazłem na jakiejś stronie info: Najlepsze czary są dostępne dopiero po wykonaniu zadań dla danego boga (Błogosławiony oręż, Meteor, Dominacja - Innos; Bąbel czasowy, Otwarcie, Burza gradowa - Adanos; Wezwanie błyskawicy, Armia ciemności, Podróż duszy - Beliar). No ja tych zadań jeszcze nie wykonałem tylko przyjąłem, ale mam problem nie tylko z tymi czarami np. też z tym czarem co wystrzeliwuje lodowe pociski na wszystkie strony (w księdze czarów obok po prawej od lodowej fali), może też się w pewnym momencie odblokuje nieco wcześniej od tamtych :p. Jutro sprawdzę jakich czarów nie mam do nauczenia dokładnie wszystkie :).

szkeleton

Hmmmm
Członek Załogi
O ile pamiętam możesz się nauczyć od 400 punktów prastarej magii. I tylko w głównych chramach (tych obok chramów bóstw). Takie mniejsze. Spróbuj tam. Ale możesz wybrac tylko jeden kierunek (Beliar, Adanos, Innos) bo nie nauczysz sie magii wszystkich bóstw bo za kimś musisz się wstawić :).

tomciopogromcio

New Member
Najpotężniejsze czary wymagają 250 prastarej wiedzy od każdego boga. Zobaczyłem, że nie mogę poza tamtymi wyżej wymienionymi których już wiem dlaczego nauczyć się jeszcze tylko eksplozji lodu właśnie, a też bym chciał, umiem już fala lodu co może się wykluczają wzajemnie, ale wątpię, będę szukał informacji na ten temat :). Eksplozji lodu uczy tylko Nefarius jak się wykona dla niego zadania (i wcześniej znajdzie co jeszcze mi się nie udało, a więc teraz już wszystko jasne xD). Dzięki :).

Biafra

Balotelli
Weteran
Redakcja
Problem rozwiązany. Zamykam.

Wszelkie uzasadnione reklamacje/pretensje/sugestie/rady przyjmuje ekipa forum.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom