Witam, nie znalazłem takiego tematu, otóż gdzie się nauczyć czaru Armia Ciemności, każdy chram Beliara u mnie kończy się na Podróży Duszy i nie ma Armii Ciemności :/?
Dzięki, niestety Varant to ostatnia kraina którą zwiedzę, dziwne nie zauważyłem by czegoś brakowało w kapliczkach Innosa muszę dzisiaj sprawdzić, a ich główna pewnie w takim razie by była w klasztorze w Nordmarze? Czy to ta w Vengardzie? .
Główna kapliczka (posąg) Innosa znajduje się w Nordmarze, w klasztorze magów Ognia tam gdzie ładujemy mocą ogniste puchary i gdzie czeka na nas Milten. A co ma niby brakować kapliczką Innosa??? Że tak głupio zapytam?
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.