Po dwunaste primo: Jak już mówiłem nie mam czasu malować, a już bardziej na ASP (jakby co to dzięki za pomysł Korpus). A teraz temat ostatnich rysunków. Wiem, że te cztery, które ostatnio dałem są gorsze od pozostałych, a wiecie czemu? Tego Predatora malowałem na lekcjach, więc miałem dużo czasu, a tego pierwszego Boba Fetta od dłuższego czasu. Za to te namalował podczas około tygodnia, więc są gorsze. Nie wincie mnie za to. A co do komentarza Pici@ to... bez komentarza.
Po trzynaste primo: Jak widać w tym temacie w dziale ,,Galeria" na tym forum to ten temat nazywa się ,,NASZE RYSUNKI", a nie ,,MOJE RYSUNKI", więc może wy coś pokażecie? Ja chętnie ocenię, a nie będę je oceniał tak, jakby np. były badziewne w porównaniu do moich. Jak na razie tylko Feomathar coś narysował. Świrus coś pokazał czego nie widzę, więc on się nie zalicza.
Po czternaste primo: Najpierw chcecie, abym pokazywał/rysował następne obrazki, a potem mówicie, że to nie ja je narysowałem. Więc się pytam: PO KIEGO MAM JE RYSOWAĆ JA I TAK UWAŻACIE ŻE NIE SĄ MOJE?
Po piętnaste primo: Rysunek Feomathar'a nawet mi się spodobał. Ten abstrakcjonizm
. Rysuj dalej chłopie, bo daleko zajdziesz. Taki talent nie może się zmarnować. (już piętnaście primów! Yeah! Robimy imprezkę!)
Po szesnaste primo: Ten temat nie jest po to, abyście mi np. gadali, że to nie ja. Tutaj pokazujecie swoje rysunki. A jeśli ktoś chce mi to powiedzieć, to niech więc nie pisze tutaj posta (śmierdzi spamem), a niech napisze mi na gg (5162326 - to mój numer gg dla tych mniej rozumnych), a ja chętnie wysłucham.
Ciąg dalszy primów już w przygotowaniu...