Nie mówię, że nie jest, ale ja bym sobie takiego nie zrobiła, nie pasuje do mnie Tak jest mi odpowiada i nie eksperymentuje, bo potem żałuję cholernie -.-
też mam swój naturalny kolor, plus pojedyncze siwe kudły i inne kolory - także naturalne, nie farbuję bo musiałabym co tydzień odrosty paćkać, za szybko rosną, w końcu wiedźma jestem
ale marzyło mi się rude, czarne a nawet czerwone - choć na jeden dzień
Ja właśnie dlatego nie chciałam blondu, za szybko rosną, a że mam ciemne włosy to strasznie widać, jestem za leniwa na ciągle farbowanie.
abi, to jakaś farba, wiesz, która schodzi po kilku myciach
Taaa, a ja jak się zetnę na 3mm to zaraz słyszę, że wyglądam jak dres, kryminał itp.
Łysieć raczej nie łysieję, ale znalazłem ostatnio trzy siwe włosy na skroni.
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.