Naprawiona Skrzynia

Status
Zamknięty.

Patyk

New Member
Podczas zwidzania lasu w celu znalezienia niewolnikow z Silden lekko zboczylem ze sciezki. Po paru natknieciach sie na dziki, gobliny schraty a nawet ogra dotarlem na granice miedzy Nordmarem a Myrtana. Podczas powrotnej drogi do miasta natknalem sie kolo wodospadu na dziwne ruiny strzezone przez pare szkieletow. Kiedy penetrowalem ruiny znalazlem dziwna skrzynie gdzie pisalo "naprawiona stara skrzynia" kiedy chcialem ja otworzyć mowi mi ze potrzebauje klucza. Przeszukiwalem ruiny i zwloki szkieletow ale tego klucza nie znalazlem. Jesli ktos cos wie na ten temamt jak go zdobyc to bylbym wdzieczny gdyby sie ze mna tym podzielil.

PS. Moze to jakiś nowy quest po patchu 1.7 (bo na takiej właśnie wersji gram) :)

Arminas

Wybraniec Adonix'a
To jest nowy quest w 1.7 - patrzyłem na stronie worldofgothic, i tam pisze że w pierwszej naprawionej skrzyni (na wyspie) jest klucz, który otworzy następną, w a następnej też jest klucz itd :)

Edit: Twoja skrzynia jest 3

Patyk

New Member
Moglbys mi napisac tylko gdzie znajde pierwsza i klucz do niej bo potem reszta juz bez problemu :)
Chyba ze mialbys link to bylbym wdzieczny :D

Arminas

Wybraniec Adonix'a
http://forum.worldofplayers.de/forum/forum...63&langid=3 - tutaj szukaj info. Jak dobrze zrozumiałem to do pierwszej nie trzeba klucza i jest na jednej z małych wysepek dookoła Varantu - pochodź tam , może coś znajdziesz. Aha i rób screeny każdej takiej skrzyni, zapisz gdzie jaką znalazłeś i dasz do tego tematu - będzie taka mini solucja.

Isidro

Szalony Bartek
Weteran
Redakcja
Ja jak grałem na patchu 1.7 to gra wyłączała mi sie po otwarciu tej skrzyni...Ciekawe dlaczego?

Silden

RPG'owiec
VIP
Może mi ktoś podać położenie drugiej skrzyni???

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom