Napisze wszystko co moge:
AMD Athlon 64 X2 Dual
Core Processor 4200+
2,21 Ghz, 1,00 GB of RAM
system xp professional version 2002 service pack 2
juz odinstalowałem gothica wszystko usunełem save i ten folder gdzie był wczesniej zainstalowałem od nowa wszystko z direct9.0c(sierpień 2006)i xfire jak włączam grę pisze Please insert Gothic III cd/dvd into your drive and start the game again. do not remove the disc while playing.
Mam jakiegoś cracka gdzie sa pliki: engine.dll, game.dll, Gothic3, rzr-gtc3 to kopiuje je do folderu z gothicem uruchamiam gre ładnie dziala, napisy w menu są biore nowa gra tam gdzie się ładuje dochodzi do końca i jest jakiś błąd: gCSriptAdmin::RunScript
Scriped scropt is not registered:OnInit!
Abotr Retry Ignore
biore Abort i jest cos takiego: Microsoft Visual C++ RunTime Library tam pisze
Runtime error
ProgramD:\Gry\Gothic III\Gothic3.exe
R6025
-pure virtual fundation call
OK
po nacisnieciu OK nic się nie dzieje
a jak sie weżmie ignore to gra się włacza wszystko niby jest alemozna chodzic tylko i nic innego nawet orkowie się nie bija z ta wioska
no to teraz zainstaluje tego patcha 1.08 ze strony : on chyba nie jest polskiej wersji
http://www.worldofgothic.de/dl/index.php?g...amp;file_id=257
i trzeba do tego cracka bo pisze:
Please insert Gothic III cd/dvd into your drive and start the game again. do not remove the disc while playing.
po zainstalowaniu 1.09
tez trzeba cracka
Please insert Gothic III cd/dvd into your drive and start the game again. do not remove the disc while playing.
i po 1.12
tez cracka brakuje
do tego mam takie pytanie czy do kazdego z tych patchów trzeba cracka czy tylko do ostatniego??
odinstalowałem i zrobiłem na nowo bez patchów i jestem w tym momencie gdzie gra się włacza ale błedy są ale znalazłem u siebie na kompie coś folder sie nazywa
g3 1.08to chyba patch 1.08 ale kto tam wie i tam sa pliki
script.dll i drugi w folderze
Scripts script_game.dll
podmieniam te pliki w folderze z grą uruchamiam bez problemu ładnie sie włacza klikam noiwa gra po wczytaniu pokazuje się filmik a zaraz po nim mozna grac;d sa napisy i głos lecz gra zawiera bardzo duzo błedów i nie da sie przejsc przez to wielu misji i chce dlatego zainstalowac patche ale jak instaluje to nie da sie uruchomic gry bo pisze
trzeba cracki do tego