Mnie najbardziej wkur... krwiopijce, bagienne trutnie, trolle, gobliny, stwożenia zębaczo podobne, pełzacze (wszystkie), polne bestie i kamienni strażnicy no i jeszcze ścierwojady. Uch, koniec wyliczanki. Aż się spociłem.
Wszystkie potwory są ok ale najbardziej ni ok są to Smocze Zębacze bo z tych bestji są piekielne twardziele i występują tylko w grupach :x , ale i tak the best są Chsząszcze 8)
Mnie najbardziej denerwują:
:arrow: krwiopijcy-Wkurzają mnie jak lata mi nad głową i brzęczy
:arrow: Gobliny - Te małe gnojki latają pod nogami jak jest ich więcej to są trudni bo się w nich nie trafia
Mnie najbardziej wkurzają bagienne trutnie. Niedość że to szybkie i małe to jeszcze jak ich zabiję mieczem to one wybuchają i zabierają mi sporo życia. Wytępić bagienne trunie!!!!!!!!
najbardziej to gobliny zaczną latać to oszsalec można somcze zębacze szybkie w grupach i mocne ale trzeba tylko dobrze trafic z miecza w głowe to leci po połowie.krwiopijce bo głupie i te amazonki krwiopijce.Najlepsze to chcrząszcze niegdy nie mogę w nich trafic orki bo głupie,brzytwy--z 1też,golemy,jaszczuroczłeki,i głupich ludzi którzy atakują bez powodów głupszych od orków 8) 8) 8) 8)
Zdecydowanie Harpia... Jak czasami mi zawiśnie nad głową i lata za mna, to jest naprawde wkur... zwłaszcza jeżeli akurat przy sobie niemamy kuszy albo łuku.
Bagienne golemy... nienawidze ich, szybkie sa jak cholera, mocne tez są, jest ich okolo 9 na bagnach ledwo, je widac, jak przywalą to bodlecą i dalej wala nawet jezeli lezysz na ziemi.
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.