Nabor Do Teamu

tomelp

New Member
A wiec tak otwieram nabor do mojego teamu nazywa sie Black Fire. Poszukuje Grafika 3D i 2D. Wszystcy chetni zglaszajcei sie jak wam wygodnie, ale najlepiej chyba na moje gg: 2304190.

daria

Szejn
Weteran
A macie już w ogóle kogoś, czy dopiero zamierzasz ten team założyć?? Macie jakąś stronkę??
Tutaj raczej nie znajdziesz takich grafików...
radzę lepiej poszukać na TheModders.org, tam są ludzie, którzy się tym zajmują i znają się na rzeczy...

A tak poza tym masz już jakieś bardziej poważne plany, bo 3/4 grup piszących takie tematy znika po kilku dniach, po samych obietnicach i pięknych planach na modyfikacje...?

tomelp

New Member
CYTAT(Daria @ 25-07-2008, 23:31) index.php?act=findpost&pid=190579
A macie już w ogóle kogoś, czy dopiero zamierzasz ten team założyć?? Macie jakąś stronkę??
Tutaj raczej nie znajdziesz takich grafików...
radzę lepiej poszukać na TheModders.org, tam są ludzie, którzy się tym zajmują i znają się na rzeczy...

A tak poza tym masz już jakieś bardziej poważne plany, bo 3/4 grup piszących takie tematy znika po kilku dniach, po samych obietnicach i pięknych planach na modyfikacje...?

Nie w teamie jest juz sporo osob. Potzrebuje tylko grafikow do "kompletu". Co do TM jestem na nim i moje ogloszeni tez tam jest :p. Ale wystawiam ogloszenie teraz na kazde forum bo moze ktos sie trafi i na tym:D

Do góry Bottom