Nabór Do Redakcji G.up !

Status
Zamknięty.

Kacperex

KacŚpioszek
Witam wszystkich userów.

Dziś jako Junior Admin całego serwisu www.gothicsite.vel.pl wychodze na przeciw wszystkim, tym którzy chcą dołaczyć do grona redakcji na stronie głównej naszego portalu.

Nowo wybrana redakcja się nie sprawdziła i wielu userów zostało usuniętych, dlatego też powstały wolne miejsca dla chętnych.

Do redakcji poszukujemy ludzi, którzy:

- Będą newsmanami max 2 osoby. Userzy Ci będa przeszukiwac sieć w poszukiwaniu najnowszych informacji na temat Gothica.

- Redaktorzy max 4 osoby te będą odpowiedzialne, za treść merytoryczną strony. Mam tu na myśli działy przydatne dla gracza.

Tłummacz
- osoba znająca w stopniu bardzo dobrym Język Niemicki, bądz Angielski. Zadaniem tłumacza jest szukanie nowości związanych z serią Gothic i tłumaczeniu ich na Polski język.

Wymagania:

Nie interesuje mnie to czy na forum, masz 2500 postów, 75% warna i masz dyslekcje. Do naszego zespołu może dołączyć każdy, kto ma trochę wolnego czasu, jest kreatywny i umie przekazać swoja wiedze w wysokim stopniu merytorycznym. Osoba musi być odpowiedzialna i obowiązkowa i staranna.
Przykładamy ogromną uwagę do treści merytorycznej, gdyż ta jest najważniejsza. ortografia, interpunkcja itd. idzie na dalszy plan.

Obowiązkowe posiadanie komunikatora GG!

Więc jesli jesteś chetny, masz wolny czas, to co robisz, robisz dobrze. To jestes osobom, którą szukamy
smile.gif

Wpisz się w tym temacie, że jestes chętny do współpracy. Wyslij próbke swoich możliwości(jakiś kawałek działu) na email kacperex@gmail.com.

Pozdrawiam Kcpx

G

Gray_Fox

Guest
Witam, zgłaszam się ;]

QUOTE Do naszego zespołu może dołączyć każdy, kto ma trochę wolnego czasu, jest kreatywny i umie przekazać swoja wiedze w wysokim stopniu merytorycznym. Osoba musi być odpowiedzialna i obowiązkowa i staranna.

Jest! Choć niekiedy niewychodzi, to staram się aby wychodziło jak najlepiej.

QUOTE Obowiązkowe posiadanie komunikatora GG!

Ofc że mam ;]

QUOTE Wpisz się w tym temacie, że jestes chętny do współpracy. Wyslij próbke swoich możliwości(jakiś kawałek działu) na email kacperex@gmail.com.

W trackcie...

P.S interesuje mnie newsman...

Pozdrawiam.

Jay_Kay

Magister vitae
Okej, mogę zgłosić się na tłumacza z języka angielskiego. Znam go w stopniu bardzo dobrym, taki upper-intermediate
smile.gif
.
QUOTE Do naszego zespołu może dołączyć każdy, kto ma trochę wolnego czasu, jest kreatywny i umie przekazać swoja wiedze w wysokim stopniu merytorycznym. Osoba musi być odpowiedzialna i obowiązkowa i staranna.
Przykładamy ogromną uwagę do treści merytorycznej, gdyż ta jest najważniejsza. ortografia, interpunkcja itd. idzie na dalszy plan.
Wolnego czasu mam niezbyt dużo, ale niewątpliwie praca nad g.up byłaby dla mnie najważniejsza, to mogę zagwarantować...
Resztę wymagań, dot. merytorycznego przygotowania, ortografii, interpunkcji, staranności i odpowiedzialności myślę, że spełniam.

QUOTE Wpisz się w tym temacie, że jestes chętny do współpracy. Wyslij próbke swoich możliwości(jakiś kawałek działu) na email kacperex@gmail.com.
Nie wiem, czy to także dotyczy tłumacza, ale jeśli dobrze zrozumiałem, to mam znaleźć coś w Necie po angielsku, przetłumaczyć to i wysłać Ci na maila? Spoko, zrobi się
wink.gif
.
Pozdrawiam.

P.S.
Byłbym zapomniał, moje gg 9446597.

Jodełko

Weteran
Weteran
Redakcja
Hmmm, ja keidyś już chiałem do was dołączyć, pomimo tego że pisze działy na stronie mojej znajde czas na pisanie działów do was :]. Moje umiejętności znasz, mnie też. GG znasz:p, nie wiem co tu pisać;], wiesz wszystko an mój temat co trzeba wiedzieć ;]. Nie mam co tu dużo pisać.
Pozdro 500

EDIT: no wąłśnie zapomniałem powiedzieć oficjalnie(ty to wiesz:p) ze redem chce być
tongue.gif

darkrider

Debile
Cześć!!
Mogę się zgłosić jako redaktor lub tłumacz języka angielskiego, który znam bardzo dobrze (mieszkam w Anglii jak wiesz). Posiadam GG : 2374298 (o tym wiesz) no i oczywiście sam powiedziałeś mi, że mam dużą szansę bo wysłałem ci kilka moich działów
laugh.gif
(za dwa z nich zdjąłeś mi warny)
Jeśli coś to pogadaj ze mną dzisiaj na GG.

Pozdro darkrider

Em.50

Member
Witam , już od paru tygodni poważnie myślałem o tym , ale nie liczyłem na zbyt wiele , lecz bardzo bym chciał . Zgłaszam się jako newsman . GG posiadam , nie zawsze wywiązuje się ze swoich obowiązków ale staram się i jak mam czas to zrobie komus siga albo avka . Jeśli chciwlibyście to mógłbym również być grafikiem , ponieważ myślę że w wystarczającym stopniu zznam się na tym .

Czekam na pozytywne rozpatrzenie mojej propozycji .
Pozdrawiam - Eminem
biggrin.gif

shooX

Ciasteczkowy Potwór
Weteran
Witam.

Ja również, chciał bym się dostać do redakcji, jako redaktor.
Uważam, że pisać umiem, nie robię byków (prawie), znaki interpunkcyjnie w moich pracach pisemnych występują. Moje doświadczenie nie jest wielkie, lecz pisałem działy Kacperex dla twojej strony o GTA, lecz wtedy byłem jeszcze szczylem nie miejący jakiejkolwiek wiedzy na temat pisania działów. Również, mogę zaoferować, poprawianie działów. W wolnych chwilach mogę pisać newsy, znam trochę niemiecki oraz posiadam takowe programy do tłumaczenia. Chciałem się dostać, jak cLoNe_xx chciał rozwinąć stronę, lecz niestety brakło miejsca dla mnie.

Moje gg posiadasz i to wystarczy.

Próbkę, moich umiejętności pisemnych wyśle jutro Ci na gadu-gadu.

Pozdrawiam, oraz oczekuje pozytywnego rozpatrzenia mojej rekrutacji do redakcji.

s_e.b_a

Active Member
Tak, wydaje mi się, że mógłbym zostać redaktorem... Pisać umiem. Chyba zdążyłeś już to zauważyć. GG mam... Najgorzej jest u mnie z czasem, ale myślę, że uda mi się wygospodarować odpowiednią jego ilość. Co by tu jeszcze napisać? Aha jakbyś chciał zadać mi jakieś dodatkowe pytania to pisz... 7608100.

Thorus_7

New Member
Witam !

Kacperex widziałeś już moją pracę, więc wiesz co potrafię. Jak już ci wspominałem chciałbym zostać redaktorem,co już mi obiecałeś. Bardzo chcę dostać tę posadę, ponieważ bardzo mi się podoba ta stronka oraz forum. Myślę, że z biegiem czasu, ta stronka będzie się stawała najlepszym polskim portalem o Gothicu
smile.gif

P.S.
Dopisz mnie do listy redaktorów.

Bor@

Member
Chcialbym zostac redaktorem. zapal moj znasz, chocby dlatego ze poruszylem sprawe edytora do gothica i zainteresowalem nim innych userow. no i tutoriale o modowaniu gothica. wzialem sie w garsc, zachecilem moich kolegow z forum i udalo sie. tutoriale sa.

moje gg: 9530794

PS: a moim materialem sa tutoriale (i nie tylko moim) prosilem clone_xx zeby zamiescil je na stronce, ale go nigdy nie ma.

Zamieszcze ^^

Volvagia

Member
No to pora na starego użytkowinka g.up, wchodze w to jako red, nie będe ci owijał w bawełne, jaki to świetny jestem albo coś, pisze jak pisze. Przyjmiesz mnie, może tak, może nie. Kto wie? GG me znasz, e-mail: herjooou@gmail.com, o innych pierdołach nie wiem. No dobra czekam na odpowiedź.

Lord Viqux

Member
oj, ilu kandydatów...
dlatego przyłożyłem się do opisania jednego działu
biggrin.gif
biggrin.gif

ciekawi mnie, kto wygra
smile.gif

Mnie interesuje redaktor. Nie będę pisał, jakie warunki spełniam, bo niech to oceni j. admin.
Mam nadzieję, że doceni moje pisarskie umiejętności i uzna je za przydatne w swoim teamie
biggrin.gif

<INOS>

Member
Widzę, że nikt się nie zgłasza na tłumacza języka Niemieckiego. Umiem ten język nawet dobrze. 7 lat nauki zrobiło swoje... z chęcią zgłoszę się na tą posadę...
Zobaczymy co z tego wyniknie...

W najbliższym czasie dostaniesz coś w tym rodzaju...

POZdro

Gucio

Member
Witam,
Mógłbym zostać tłumaczem j. angielskiego, mieszkałem w Kanadzie 10 lat i coś w tym zakresie potrafie
biggrin.gif
. Wszystkie wymagania oczywiście spełniam, inaczej bym się nie pchał
tongue.gif
.
Aha gg 7715338
tongue.gif

Pozdro
cool.gif

Kacperex

KacŚpioszek
Cieszy mnie fakt, że jest tylu chetnych i nareszcie nie będę pracował sam :/.
Do końca tego tygodnia czekam za waszymi pracami. Mam nadzieje, że się postaracie i nie będę żałował swoich decyzji.
Więc do pracy drodzy przyjaciele.

Pozdrawiam

btw: Nabór wciąż trwa
smile.gif

Boba Fett

Member
Czemu nie? Na moda nie mogę liczyć, więc może pokuszę się na stanowisko redaktora. Kilka pomysłów już co do artykułów.
Sam wiesz jak je piszę, bo jak narazie jedyne istnieją na stronie Cor Angara (Tanuvar) no i ten o Bobie, który Ci ostatnio dałem. Moje możliwości mniej więcej więc znasz. GyGy posiadam, tego chyba jesteś świadom, prawda?
A więc tak powstał czokapik.

Yo kukpa, yo, zioooom.
biggrin.gif

Boba Fett

Transaction to End...

Nekromanta Boom

Dzika Karta
Weteran
To ja chętnie zgłoszę się na tłumacza. JESTEM odpowiedzialną osobą a z j.angielskim radzę sobie bardzo dobrze. Czasu wolnego ogólnie nie posiadam, ale przetłumacznie tekstu to dla mnie pięć minut także jestem gotów podjąć się zadania.
Numer GG: 61896728

Tekst na twój e-mail postaram się przesłać jutro.

Kushi

Weteran
Weteran
Bo długim namyśle (coś 0,001 sek) postanawiam zgłosić się na stanowisko newsmana.

QUOTE Obowiązkowe posiadanie komunikatora GG!
Posiadam

QUOTE Więc jesli jesteś chetny
Jestem

QUOTE masz wolny czas
Na wyszukiwanie newsów mam

QUOTE to co robisz, robisz dobrze
Oceń sam.

Dodatkowo znam język angielski, podstawy niemieckiego i co najważniejsze poprawnie piszę po Polsku.

+Dark Innos+

Member
No mnie ja bu cos to by interesowala praca newsmana . Choc chwile czasu nie bylo mnie ale postaram sie to nadrobic
wink.gif
. Na to stanowisko sie decyduje z tego powodu , ze lubie szperac po necie
cool.gif
. No a jeśli chodzi o gg to mam nr. 6686944

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom