Na Jakie Gry Czekacie?

Status
Zamknięty.

Godfather

Maruda Di Tutti Capi
Weteran
Ja to czekam na nowy komputer. A tak na poważnie to:

-G3 PL- w angielską grałem i wykasowałe po 2 dniach, niby wszystko rozumiem ale klimat nie ten.

-Dark Messiah of Might and Magic- w demo grałem chyba z 1000 razy i mi sie nie nudziło, ta gra po prostu jest cudowna.

-Wiedźmin- nie znoszę Sapkowskiego ale gra może być fajna.

No i chyba tyle z tych ważniejszych, ja ogólnie mało gram, co nie jest dziwne przy moim sprzęcie.

Z wyrazami szacunku. Godfather

Reynevan

de Tréville
Jeżeli tylko powstanie na pewno – DIABLO III RLZ, i będę płakał w każdy dzień oczekiwania, w 2kę z LODem gram nawet dziś...

Co do gier innych – Medieval II Total War, omg, grałem w demo, pełna wersja za niedługo... oby, oby! Będzie jedną z najlepszych strategii o średniowieczu wszech czasów. Miód!!!!

A inne – osobiście już nie mam czasu ... xD

Morgahard

" I'm what you call a demon..."
Weteran
Ja w sumie i tak żadko gram w gierki ale kilka pozycji jest wartych uwagi

-Gothic III PL (co?? taka gra na forum o gothicu? niesamowite)
-The Witcher (z tego co słyszałem może zaskoczyć [pozytywnie])
-Neverwinter Nights 2 (w sumie na nią czekam najmniej xD ale czekam)
-i Obliviona (ale to się nie liczy bo czekam na niego tylko dlatego że kolega zapomina przynieść xD)

Pozdro

dudekkss

Carcass
Weteran
Redakcja
Ja tam czasu nie mam praktycznie w ogóle no chyba że w weekend wieczorem. No ale jak Gothic 3 wyjdzie (już jutro) to z pewnością się jakiś czas znajdzie - dla takiej gry wszystko. Tak poza Gothiciem to może jakaś nowa wersja sapera albo pasjansa. No może jeszcze Wiedźmin, jakoś mnie te wszystkie recenzje przekonały do tego że może być to bardzo ciekawa gra.

Mordimer

Member
Ja oczywiście jak zwykle pewnie nie będe oryginalny, bo czekam na Need For Speed: Carbon oraz na wspaniałą polską produkcie CDP Red: The Witcher. :p Carbona już można nabyć w sklepach, ale boje się czy ruszy on mi na 512MB RAM i planuje doskładać kasy i kupić 1GB kość. :p

PS. Może ktoś wie, czy NFS:C ruszyłby mi na 512MB RAM firmy GoodRAM? :)

cavalorn

Member
QUOTE(Mordimer @ 03-11-2006, 15:40) [snapback]125706[/snapback]
PS. Może ktoś wie, czy NFS:C ruszyłby mi na 512MB RAM firmy GoodRAM? :)

spokojnie powinno Ci ruszyc:)

Yezo

Active Member
Lineage 2 The Chaotic Throne (Iterlude) xD

Prosiłbym o dłuższe posty, piszcie dlaczego czekacie na tą grę albo ją pokrótce opiszcie - LB

Diablo 3 - ponieważ Diablo 2 LoD to gra w którą zdecydowanie nadłuzej grałem i z chęcią bym zobaczył jej kolejną odsłone.

Czekam też na zmiane kompa , bo bez tego nie zagram w żadne nowsze gry ,między innymi bardzo chciałbym pograć w G3 i NFS Carbon( tu jeszcze mam cień szansy , ze mi odpali). W sumie to własnie w te 3 gry chciałbym zagrać w niedalekiej przyszłości , wiecej mi niepotrzeba.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom