Na co można zostawić punkty nauki i w co najlepiej je inwest

• Thread starter Anonymous
  • Rozpoczęty
Status
Zamknięty.
A

Anonymous

Guest
Dopiero zamierzam zacząć grać w gothica 2 noc kurka i nie wiem w co inwestować czy w broń dwuręczną czy w jednoręćzną. I czy opłąca sie inwestować w zręczność czy w siłe. A jesli bym został magiem to na jakie zaklęcia najlepiej zostawić punkty nauki?? 8)

flash

Member
Laduj w bronie dwuręczne są silniejsze. Jak grasz łowsą albo palem to inwestuj w siłę, magiem to nie wiem w jakie runy możesz inwestowac napewmo kula ognia i lodowa lanca.

Arch

Member
Magiem wszytskie zaklecia ognia i przede wszystkim masowe zniszczenie... A tak wogole ja tam bardzo lubie kusze wiec i zrecznosc
smile.gif
)

Ruzives

Member
Zależy. Na magii się nie znam. A broń i atrybuty inne. Hmm . Jak strażnik to radzę 1-ręczna dużo siły i tam trochę zręczności +czeladnik kowal.(KUSZA)

Najemnik - 2 ręczna dużo siły i sporo zręcznośći pakować w łuk, czeladnik u Bospera...

Mag... NIE wiem

Jak będziesz grał najemnikiem to inwestuj w siłę dzięki temu będziesz mógł założyć bardzo dobry miecz i bardzo dobrą kuszę.Rozwijaj kuszę w walce na dystans z tego względu , że jak już inwestujesz w siłę to i tak nie starczy ci punktów umiejętności na nabicie zręczności, a dobre łuki potrzebują jej od 120 wzwyż. W walce w zwarciu to już sam wybierz ja akurat wybrałem miecze jednoręczne i całkiem dobrze mi się walczyło.

Magiem rozwijaj napewno manę , a co do zaklęć to kula ognia , błyskawica(ta z 4 kręgu) i deszcz ognia. Na pewno są jeszcze jakieś dobre czary ja osobiście dopiero zaczełem grać magiem, ale te czary co wyżej wymieniłem napewno są dobre , bo to widać na podstawie zwojów.

Strażnikiem to nie wiem co rozwijać , ale chyba siłę i jakieś mieczyki.

A

Anonymous

Guest
ja przeszedlem magiem ognia gra i ci moge doradzic
biggrin.gif

1 krag ognista strzala
2 krag Lodowa lanca, kula ognia - choc ja sie obeszlem bez tego czaru
3 krag Pryzywanie szkieletu - swietna sprawa mowie ci!! Nie pozalujesz i szał beliara
4 krag nic choc dobre tez jest blyskwica
5 krag nic ale przyzywanie demona jak juz cos to polecma - imm nie ma bata na demona ale mi stykalo przyzywanie szkieleta
6 krag i tu sie zaczyna
biggrin.gif
:D Zostawialewm se punkty nauki na wlasnie ten ostatni i najlepszy krag mianowicie
armia ciemnosci, deszcz ognia - te dwa czary ci starcza nie trzeba zadnego tam masowe zniszczenie czy cos :/

Pozdro Ziomale!!

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom