I. Ulubiony rodzaj? Trudno powiedzieć, bardzo lubię soudtracki z filmów, najczęściej jest to muzyka poważna, czyli takie płyty jak z Godfathera czy Old Boya są jednymi z ulubionych. Tak chyba muzyka poważna to mój aktualnie ulubiony rodzaj muzyki, ponieważ zawiera w sobie piękno, jakiego nie zawiera żaden inny gatunek. Nie odrzuciłem oczywiście Pink Lloydów i rocka, dalej ich uwielbiam.
II. Grażyna Brodzińska- pierwsza primadonna polskiej opery i operetki, zauroczyła mnie swoim głosem i swoją urodą na ostatnim koncercie w Lublinie, i tak zostało do dziś
Roger Waters- nieśmiertelny wokalista Pink Floydów, jego muzyka zostanie ze mną aż do śmierci.
Nino Rota- twórca soundtacka do Godfather, czy trzeba pisać więcej?
III. Nie wymienię tu muzyki poważnej bo mam jedynie wszystko w mp3 nie w całych albumach. Pink Floyd – Animals
IV. Grażyna Brodzińska Czardasz Silvy
Pink Floyd- Dogs
Old Boy- Cries of Whispers
Carmina Burana
Prokofiew- The Dance of knights
Moby- Why does my heart feeling so bad
Godfather- The Godfather Waltz
Old Boy- The Old boy
Grażyna Brodzińska- Time to say Goodbay
Roger Waters- Mother
10 utworów to naprawdę mało, mógłbym i 100 podać.
II. Grażyna Brodzińska- pierwsza primadonna polskiej opery i operetki, zauroczyła mnie swoim głosem i swoją urodą na ostatnim koncercie w Lublinie, i tak zostało do dziś
Roger Waters- nieśmiertelny wokalista Pink Floydów, jego muzyka zostanie ze mną aż do śmierci.
Nino Rota- twórca soundtacka do Godfather, czy trzeba pisać więcej?
III. Nie wymienię tu muzyki poważnej bo mam jedynie wszystko w mp3 nie w całych albumach. Pink Floyd – Animals
IV. Grażyna Brodzińska Czardasz Silvy
Pink Floyd- Dogs
Old Boy- Cries of Whispers
Carmina Burana
Prokofiew- The Dance of knights
Moby- Why does my heart feeling so bad
Godfather- The Godfather Waltz
Old Boy- The Old boy
Grażyna Brodzińska- Time to say Goodbay
Roger Waters- Mother
10 utworów to naprawdę mało, mógłbym i 100 podać.