Temat wprawdzie był i wymieniałem typy muzyki które lubię słuchać a także te których wręcz nienawidzę. Więc jako uaktualnienie mogę powiedzieć o ostatnich albumach które wkręciły mi się dość pozytywnie.
Mowa tu o:
Nin - Albumy Left i Right
Pain - Album - Dancing With The Dead
None - Album - BlackStar
Zaś starocie które lubię ale mi się znudziły to:
Bjork
Chemical Brothers
Depeche Mode
Faithless
Fatboy Slim
Garbage (starsze utwory)
Guano Apes
Korn
Limp Bizkit (starsze utwory)
Linkin Park
Massive Attack
Moby
Prodigy
Jakbym miał określić muzykę która najbardziej przypada mi do gustu, to byłaby to mieszanka techno z rockiem, (coś jak soundtrack z filmu Swordwish lub z anime Armitage). Niestety takich kawałków jest bardzo, bardzo mało.
Dla mnie muzyka musi pobudzać zmysły, sprawiać że mózg pracuję na wyższych obrotach. Więc zwykłe monotonne Techno lub Rap (ze wszystkimi odmianami) odpadają. (No ale jest mały wyjątek, podoba mi się ostatni utwór Sistars, niestety nie wiem nawet jaki ma tytuł)
Mowa tu o:
Nin - Albumy Left i Right
Pain - Album - Dancing With The Dead
None - Album - BlackStar
Zaś starocie które lubię ale mi się znudziły to:
Bjork
Chemical Brothers
Depeche Mode
Faithless
Fatboy Slim
Garbage (starsze utwory)
Guano Apes
Korn
Limp Bizkit (starsze utwory)
Linkin Park
Massive Attack
Moby
Prodigy
Jakbym miał określić muzykę która najbardziej przypada mi do gustu, to byłaby to mieszanka techno z rockiem, (coś jak soundtrack z filmu Swordwish lub z anime Armitage). Niestety takich kawałków jest bardzo, bardzo mało.
Dla mnie muzyka musi pobudzać zmysły, sprawiać że mózg pracuję na wyższych obrotach. Więc zwykłe monotonne Techno lub Rap (ze wszystkimi odmianami) odpadają. (No ale jest mały wyjątek, podoba mi się ostatni utwór Sistars, niestety nie wiem nawet jaki ma tytuł)