Muzyka

Status
Zamknięty.

Jodełko

Weteran
Weteran
Redakcja
Poprzedni temat został usunięty, więc otwieram nowy.
Z kilku powodów.
1. Jaka jest oficjalna decyzja administracji? Będzie czy nie będzie?
2. Kiedy będzie.
3. Mam pewien pomysł, a by np w odtwarzaczu leciało na zmianę - coś z gothica, potem kolęda (w końcu są święta nie) i ew. mogły by być wplecione taki miksy - kolędy śpiewane na sountracku Gothica. Da się zrobić, wystarczy poszperać trochę w necie i ściągnąć program do bawienia się muzyką. Uciekła mi nazwa, ale na MULTIMEDIACH miałem go, i z praktyki dostałem 5. Więc jakby ktoś go ściągnął z rapida i wrzucił na wrzute.pl to mógłbym już zadziałać.
4. Ogółem temat do dyskusji, bo chyba przyda się takowa, jeśli będziemy mieć odtwarzacz. Można jakieś ciekawe rzeczy powymyślać, uatrakcyjnić życie nie?:>

PS: Srać na TG, oni mają na ryju plagiat.

Kushi

Weteran
Weteran
A pomyślałeś o tym, że ktoś nie jest np katolikiem i nie ma ochoty słuchać kolęd oO?

Dark Shadows

Active Member
To można dać możliwość wyboru piosenki lub przeskoczenia na kolejny utwór.

Ja ogólnie jestem na tak i czekam z niecierpliwością na to. Oby nie upadło jak wiele innych pomysłów.

Pozdro.

Jodełko

Weteran
Weteran
Redakcja
CYTAT
A pomyślałeś o tym, że ktoś nie jest np katolikiem i nie ma ochoty słuchać kolęd oO?

A co to ma do rzeczy? Święta to święta, czas radości :p! A kolędy to tak świąteczny nastrój ;).

CYTAT
To można dać możliwość wyboru piosenki lub przeskoczenia na kolejny utwór.
Jest możliwość przełączenia na następny/poprzedni utwór.

yeed

Trolololo Guy
Weteran
Moderator
Jestem jak najbardziej za....w Cafe de mod się wyrażałem na ten temat i mam gdzieś TG.....
czegokolwiek byśmy nie zrobili to oskarżą nas o plagiaty..srać na to i na Gej foxa

Kacperex

KacŚpioszek
Będzie odtwarzacz :)
Ale nie wiem, czy teraz czy po upgradzie IPB do najnowszej wesji.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom