No dobra, więc poszukuję piosenki. To podpowiedzi:
- jestem prawie pewien że to zespół brytyjski
- jest to dość nowa piosenka ( nowa czyli na bank wiek XXI )
- w teledysku zespól gra w jakimś pomieszczeniu, które zalewa czarna ciecz
- perkusista ma czarne pałeczki
i kilka słów które zapamiętałem
"im gonna see the sunshine
i've been waiting for you baybe"
Gdzie można zaleźć lepsza wersje tej piosneczki albo skąd pobrać ;/
bo media converterem pojechałem sobie ale ona jest strasznie cicha...gdzie można to pobrać
Heh, w końcu coś dla mnie xD Gustuje w takich wolnych piosenkach... Wszystkich Ci nie polecę, bo bym tydzień wypisywała, ale kilka tytułów dam - takich bardziej znanych
Jedyne co udało mi się znaleźć w głośniejszej wersji. Jest to nagranie z koncertu, ale pewnie i tak je znalazłeś wcześniej.
Musisz szukać na torrentach, bo z Google nie idzie ściągnąć tego kawałka.
Także szukałem na google i na yahoo i było kilka filmików i dźwięków, ale z taką samą głośnością.
Pobierz filmik z youtube i w Movie Makerze podkręć głos i powinno być dobrze.
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.