[MU Online]Dragon Mu

Status
Zamknięty.
A

Anonymous

Guest
Wiem że taki temat już był ale prosze o jego nie usówanie
biggrin.gif
(thanks)
tongue.gif

Czy podoba wam się ta gra :?:
Mi się bardzo podoba
biggrin.gif

Jeśli ktoś gra w Mu niech poda swój nick
biggrin.gif
Ja mam :Gacek
biggrin.gif

Vampek

Weteran
Weteran
Zara. A możesz podać link do tej strony, lub pełny tytuł? Albo choć jakiś opis? Proszę...

Alandil

Weteran
Weteran
Tytuł gry: Multima Online, a strona glowna tej gry to www.muonline.com

A

Anonymous

Guest
Wielkie dzięki Alandi.
biggrin.gif

Niemiałem czasu zajrzećw temat
biggrin.gif

Vampek

Weteran
Weteran
A jedno pytanko- czy to płatny MMORPG? Zarejejstrowałem się, przy wpisywniu jakiegoś 7 cyfrowego kodu wpisywałem cyferki (nie wiem nawet jakie) i... ściągam grę. Trochę duży plik, jako, że ma ze 60 mgb.

Vampek

Weteran
Weteran
Nie wiem za dobrze, ale na stronce znalazłem kilka plików gry, domniewywać by zatem można, że jest ona Open Source. Skojarzyło mi się z Ultimą Online, pewnie dlatego.

Arcane

Czarująca Anomalia
Weteran
Redakcja
Open Source - tak, wykorzystywanie dla własnych celów - nie... Trochę dziwnie, nie ma co.

Alandil: Multima Online - kto ci takich bzdur naopowiadał? MU Online, to MU Online. Samo 'MU' to skrót, nie bardzo wiem od czego. Aczkolwiek MU to jeden z starożytnych kontynentów na którym zamieszkiwali praprzodkowie mieszkańców atlantydy (czytało się czytało...).

Vampek: Gra MMO RPG, bardziej uważana z MuD - Multi User Graphic. Po prostu siekasz wszystko co widzisz na ekranie. Przyciąga - róznorodność potworów (nie to co Diablo... do którego jest podobne z interface'u), emocje (używanie tzw. 'Jewels'. Towarzyszą temu 'ciekawe' efekty, nie ma co ^^'), efekty (niektóre zaklęcia/ataki są naprawdę widowiskowe...) i dopracowane mapy (od lasów, przez krainę lodu, po altantydę). Do wyboru: 4 klasy postaci - Dark Knight, Dark Wizard, Elf, Magic Gladiator (wymagania na MG - jedna postać na 220!) i od niedawna, na płatnych serwerach - Dark Lord. Strona podana przez Alandila (muonline.com) to jedynie strona serwera globalnego. Istnieją inne oficjalne: MU Korea, Mu Phill, Mu China, Mu Tai itd itp... Głównie wschód. Są też prywatne serwy, szukać ich radzę: www.google.pl albo www.mu.abc.pl .

To chyba takie wstępne info...

BoRyS

Tam gdzie anioły mowią szeptem
Weteran
Dokladnie tak jak wytłuamczyl Arcan,no wiec jak jakies pytania to piszczie do nas na GG,my gramy na serverach prywatnych bo takie sa najlepsze,wiec znajdzicie sobie dobry serv,tam nedzie download reejstracja i pozniej juz tylko grac a gra darmowa ejst i zajmuje okolo 100 mb mniej wiecej.

Vampek

Weteran
Weteran
Download zajmuje 60 mega. Trochę dużo, ale GetRightem można sobie poradzić. A serv... jak znajdziemy, to chyba będziemy musieli zrobić nowy dział. Na MuOnline! :)

EDIT: Chyba mam...

http://www.muserver.blo.pl/

Arcane

Czarująca Anomalia
Weteran
Redakcja
Download zajmuje 60 mega. Trochę dużo, ale GetRightem można sobie poradzić. A serv... jak znajdziemy, to chyba będziemy musieli zrobić nowy dział. Na MuOnline!
smile.gif

EDIT: Chyba mam...

http://www.muserver.blo.pl/

Prawdę mówiąc był raczej (nieoficjalnie) pomysł na masowe granie w Ragnarok Online. Grają: Alandil, Ja, Strażnik, BoRyS (chyba)...

A co do serwa Vampka - Rejestracja zamknięta. A jego statsy trochę za potężne (Bless Bug ON, Nowe Mapy, Icarus 2, Wingsy 1lv w dropie... oO)

Ja polecam z serwów MU:

-NoobWars- BB: Off, Exp: 50x, Drop: Nie pamiętam, Kilka Event itemów, duży drop Jeweli. Przyjemnie się gra, grecki serw.

Vampek

Weteran
Weteran
Ragnarok? Już ściągam...

A ten MU Online to jest jakiś... dziwny. Tyle wersji... 0.95, 0.95a 0.95b 0.95c 0.95d, 0.97d 0.97 g...

EDIT: Qrde, Ragnarok jest płatny! "FREE 15 DAYS TRIAL"- no, nie trudno się połapać...

Sir Lukas

Member
serwer Muhomor najlepszy polski serwer sami polacy tam sie rejestrujcie xp za yeti 30000 :] bedziemy razem grali

Vampek

Weteran
Weteran
A możesz podać stronkę, IP, czy wersję gry, którą on wykorzystuje? Bo ja, korzystając nawet z bazy www.mu.abc.pl nie mogę znaleźć.

Arcane

Czarująca Anomalia
Weteran
Redakcja
serwer Muhomor najlepszy polski serwer sami polacy tam sie rejestrujcie xp za yeti 30000 :] bedziemy razem grali

Słyszałem o nim kiedy zaledwie postawał. Nie sądziłem że się utrzyma. Aczkolwiek exp trochę za potężny. Reset na dzień? Nie dzięki.

Exp 10x - 50x jest najlepszy. Można dłużej posiedzieć : p

Ares

Member
MU JEST SUPER ODLOTOWE JA GRAM MU BLACK ALE MI TO KUMPEL ŚĆIĄGAŁ Z JAKIEGOŚ LINKA I NIE PAMIĘTAM
z jakiej to ise ztrony blacka albo adalona ściagało

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom