Mroczne Tajemnice - Kłopot

Status
Zamknięty.

Eskel

Member
Witam , zainstaloweałem mroczne tajemnice. Zaczynam grać. Gadam z Diego , idę dalej i tam stoi jakis koleś. Podchodzę do niego i on wrzeszczy cos o porwanej kobiecie. I tu jest kłopot. Napisy są ale głosu nie ma . Aby dowiedzieć sie czego on che muszę ustawiać opcje PODPISY-TAK. Czy tak powinno być ???

V

Vergil

Guest
Tak. Przecież Mroczne Tajemnice są bez dubbingu, może później go zrobią, ale wątpię. Włącz podpisy, inaczej możesz się domyślać, co on pisze (lol).
Pozdro.

LaRes ruLeZ

Member
http://www.poziomkaz.go.pl = jak będzie dubbing to tam ogłoszą. btw. CYTAT
wrzeszczy cos o porwanej kobiecie. I tu jest kłopot. Napisy są ale głosu nie ma . Aby dowiedzieć sie czego on che muszę ustawiać opcje PODPISY-TAK.
wrzeszczy, ale nic nie słychać? :huh: są podpisy a w następnym zdaniu pytasz się czy trzeba je włączyć? :blink: nie za bardzo zrozumiałem. :lol:. i jeszcze rada na początek: jak skończy gadać to uciekaj i jak przestanie cię gonić to idź po miecz przy kretoszczurze, wróć do niego i go zlej (2-3 ciosy zadasz mu a on miecza nie wyjmie).

Może ktoś dać linka do pobrania Gothica 1 oraz dodatku Mroczne Tajemnice?No bo ja miałem kiedyś Gothica 1,ale miałem formatowanie dysku.
PS:A ja miałem z dubbingiem!!!!

Kolejny post nie na temat, prośba o linka do gry czyli o piracki pomiot, warnik - szczur

Toros

New Member
CYTAT(Bezimienny Mistrz @ 01-09-2007, 23:01) [snapback]152014[/snapback]
Może ktoś dać linka do pobrania Gothica 1 oraz dodatku Mroczne Tajemnice?No bo ja miałem kiedyś Gothica 1,ale miałem formatowanie dysku.
PS:A ja miałem z dubbingiem!!!!

zgadzam sie

Jeszcze jeden taki post zobacze i PaPa - szczur

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom