Mroczne Tajemnice 2.02

Status
Zamknięty.

Black-Men

Member
Grał ktoś w Mroczne Tajemnice 2.02 z dubbingiem ? Przeszedł ktoś ?

abi

Witch numero Uno
Członek Załogi
dobrnęłam prawie do końca, dub taki średni (momentami technicznie trochę skopany) ale i tak dobrze ze chciało im się nagrywać, za co na plus

Cedric

GołoWąs
dobrnęłam prawie do końca, dub taki średni (momentami technicznie trochę skopany) ale i tak dobrze ze chciało im się nagrywać, za co na plus
Momentami ?
Całkowicie był skopany, nie powinni go w ogóle robić jak nie mieli warunków :D

abi

Witch numero Uno
Członek Załogi
my byśmy zrobili lepszy wiem :D

w każdym razie mod fajny, i warto zagrać. zawsze można wybrać opcje bez dub.

black-men gdybyś miał problemy z modem, śmiało pisz, chętnie pomożemy przez niego przejść :)

Black-Men

Member
Witam,mam problem z gothic mroczne tajemnice:
-w którym rozdziale mam wykonac 1 misje z gadajcym orkiem ?
-w którym rozdziale oddaje się ulumulu,po 1 misji lowcy orkow czy przed misja 1 lowcy orkow ?
-bo jak oddasz ulumulu przed 1 questem łowców orkow, to jak wykonasz 1 zad. u łowców to yerp’a nie będzie w obozie łowców orkow bo w obozie lowcow orkow trzeba porozmawiac o planie ucieczki by wykonac quest "sprowadzic yerpa", bo będzie automatycznie przeniesiony do obozu bractwa, a po oddaniu ulumulu to pozniej yerp nie będzie chciał rozmawiac bo trzeba porozmawiac z yerp’em o planie ucieczki z obozu.

abi

Witch numero Uno
Członek Załogi
pytanie o którego orka pytasz, tego który był niedaleko chaty cavalonra czy tego który jest w jaskini z teleportem, niedaleko od wieży Xardasa.
jeżeli pytasz Yerpa i łowców orków to domyślam się że chodzi o tego orka z jaskini z teleportem.

- ulumulu oddajesz dopiero po wykonaniu zadania dla Valkira, czyli po spotkaniu i rozmowie z tym orkiem w pobliżu teleportu, nie wcześniej.
więcej o Yerpie na obecnym etapie ci nie powiem aby nie psuć ci gry :D

Black-Men

Member
To robie tak , wykonuje zadanie u Valkira, rozmawiam z Yerp'em , oddaje ulumulu , rozmawiam z valkirem , ide po yerpa z obozu bractwa ?

abi

Witch numero Uno
Członek Załogi
spróbuj z Yerpem wyjść z obozu, zobaczysz co się wydarzy :D

Black-Men

Member
Wykonałem 1 misję u łowców orków przed oddaniem ulumulu,porozmawiałem z yerpem,pograłem w gre z nim,oddalem ulumulu,zabilem orki w obozie a Valkir nie chce ze mna wgl. rozmawiać a yerp coś do mnie powiedział a na drugi dzien Valkir i Yerp nie mówią.

abi

Witch numero Uno
Członek Załogi
ok a kolejne zadania?

rozmawiałeś z wszystkimi NPC w obozie łowców orków?

z tego co pamiętam to Yerp o ew ucieczce rozmawiał chyba za ok 2 dni ;), na pewno nie od razu, przynajmniej u mnie

Black-Men

Member
ok a kolejne zadania?

rozmawiałeś z wszystkimi NPC w obozie łowców orków?

z tego co pamiętam to Yerp o ew ucieczce rozmawiał chyba za ok 2 dni ;), na pewno nie od razu, przynajmniej u mnie
Tak,trzeba było zabić szamanów orków i przeszedłem całą grę.Temat można zamknąć.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom