Nie sądzę żeby to miało znaczenie skąd ściągasz, gra jest pełna błędów, to nie jest oficjalny dodatek więc nie ma co się dziwić.
Pościągaj jakieś patche, czy coś, przeinstaluj grę.
Ogólnie może i ma błędy, ale nie aż tak bardzo rażące, jedynie czego mi się nie udało wykonać to zadania dla Pradawnych, gdzie mam dowiedzieć się co konkretnie chcą zrobić Magowie Wody z Rudą, znalazłem niby dowody, jakies zaklęcie czy coś z tym związane, prywatne zapsiki Staurasa, chciałem je dać Kenudzwoi ale nie było żadnego dialogu, a tak to wszystko udało mi się w miarę zrobić, wiadomo że teraz, gdy bedę przechodził MT 2 raz uda mi się wszystko pokolei robić
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.