Motogp

Status
Zamknięty.

doctor

Wariat
Weteran
temat podobny do poprzedniego ;P

ma ktos moze gry z seri MotoGP ??

Mianowicie mam pytanie co mozecie napisac o tych grach wciagaja ?
wink.gif

jak z grywalnoscia ? jak grafika i dzwiek ? no i jak oceniacie w skali od 1 do 10 ?
wink.gif

szczurek

Menda serowa
Weteran
Mało gram w tego typu gry i wyjątki robie tylko jeśli coś mnie na prawdę wciagnie. Mam te wyścigi gdzies na płytce, ale nie zainstaluje juz ich, bo mnie nie wciągnęły. Wyścigi jak wyścigi tyle tylko że na motorach. Czasem można w to zagrać, ale nie kręci mnie to.

Maniak89

Member
Ja grałem w przedostatnią część z seri MOTOGP. Gra jest zaje...fajna:D !!! Bardzo mi się podobała. Może to po części skutek tego że na punkcie ścigaczy mam hopla
tongue.gif
. W najnowszą wersję nie miałem przyjemności grać ale widziałem jak w nią grają. I z tego co widziałem gra jest jeszcze bardziej wypasiona niż poprzedniczki !!! Ta grafika i realia jazdy
rolleyes.gif

Jednym słowem DLA MNIE BOMBA !!!
Polecam wszystkim fanom wyścigów.

fofo

New Member
Moto GP jest super, szczególnie te odgłosy motorów.

doctor

Wariat
Weteran
QUOTE (Maniak89 @ 01-03-2006, 18:00) Ja grałem w przedostatnią część z seri MOTOGP. Gra jest zaje...fajna:D !!! Bardzo mi się podobała. Może to po części skutek tego że na punkcie ścigaczy mam hopla
tongue.gif
. W najnowszą wersję nie miałem przyjemności grać ale widziałem jak w nią grają. I z tego co widziałem gra jest jeszcze bardziej wypasiona niż poprzedniczki !!! Ta grafika i realia jazdy
rolleyes.gif

Jednym słowem DLA MNIE BOMBA !!!
Polecam wszystkim fanom wyścigów.
A mozesz mi napisac dokladnie w ktora czesc grales ? dwojke czy trojke ? bo nie wiem czy czworka juz wyszla... ;P ja tez lubie scigacze
wink.gif

btw. masz nadal ta gre?
smile.gif

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom