Most Dla Mendozy

Status
Zamknięty.

Marcin_xD

Member
Hej,ja jestem w wulkanie i tam Mendoza każe mi opuścić most.Dotarłem aż do świątyni pod Wulkanem i nadal nie znalazłem niczego co by owy most opuściło.Czy coś przeoczyłem?A może most jest dalej w jaskini pod Wulkanem?

szkeleton

Hmmmm
Członek Załogi
jak patrzysz na most na wprost to idziesz na prawo...tak jest taki mniejszy most i otwierasz go strzelajac w kolowrot
idziesz kompleksem jaskin do tego mostu i go upuszczasz (bedziesz zabijal duzo jaszzczurek)
lub jak masz dobre oko to spróbuj strzelic dxwignie na drugim koncu mostu (trzeba miec duzo farta mi sie dopieor po 20 razie udalo)

szkeleton

Hmmmm
Członek Załogi
ups rzeczywiscie na prawo ...........pomylily mi sie kierunki

Marcin_xD

Member
A powiesz mi w które kierunki iść?Bo tam jest tyle tego że trudno trafić

szkeleton

Hmmmm
Członek Załogi
o ile pamietam 2 x na lewo wspinasz sie do góry do takiego jakby oltarza a potem prosto do mostu

PS.nie pamietam bo znalazlem przez przypadek

olej

Member
Ja zaproponuje coś bardziej staroświeckiego :) Po opuszczeniu tej mniejszej bramy na prawo od tej wielkiej idziesz do Brenta, który mówi Ci o Jorgensenie (chyba tak się nazywał) Idziesz do tego typka zejściem w dół po prawej stronie za brentem. Dochodzisz do niego i nakierowuje Cię on za myśliwymi saurian. Po nietrudnych poszukiwaniach trafisz na powierzchnię i tam znajdziesz kolejny oddział myśliwych. idziesz cały czas tą ścieżką gdzie są trupy bądź grupy jaszczuroczłeków i dochodzisz do Jasmin. Tam zabierasz od przywódcy mapę i wracasz do Mendozy, który rozkaże ci pierw pójść za nim a potem znaleźć ethana. On wykopie dół ty pójdziesz gdzieś tam z Mendozą i potem sam przejdziesz za pomocą zaklęcia przemiany w łodzika na drugą stronę wychodząc z pomieszczenia w którym jesteś idź w pierwsze przejście po drugiej stronie na prawo. po schodach idź do góry zabij jaszczuroczłeki i dz jedyną tam ścieżką zabij odźwiernego i otwórz za pomocą korby most.

abi

Witch numero Uno
Członek Załogi
Problem ROZWIĄZANY. Jeśli są jakiekolwiek wątpliwości, pytania proszę o założenie nowego tematu.

Wszelkie uzasadnione reklamacje/pretensje/sugestie/rady przyjmuje ekipa forum.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom