Montera

Status
Zamknięty.

BraveHeart

Member
Mam problem a mianowicie nie wiem jak zacząć rewolucje w Monterze. Mógłby ktoś mi dokladnie wyjaśnić.

dudekkss

Carcass
Weteran
Redakcja
Ja podszedłem do okra pilnującego bramę i go zabiłem. Tak rozpoczęła się rewolucja. Możesz przedtem iść do tego najemnika od buntowników i mu powiedzieć, że zaczynasz rewolucje. Ale powiesz mu to tylko wtedy jak się dowiesz, że on jest rebeliantem. Jak już zabijesz pierwszego okra bądź najemnika [ musisz go dobić aby go zabić, samo powalenie nic nie da] reszta sama się rzuci na ciebie i wszystkich buntowników, niewolników itp.

Do postu poniźej
To zwyczajnie zaatakuj orka lub najemnika i go zabij. Tak rozpoczniesz rewolucje.

BraveHeart

Member
Wiem juz bylem u tego Goscia przy magazynie i wiem ze to on jest szpiegiem ale jak do niego zagaduje to pojawia mi sie tylko opcja handlu...?

doctor

Wariat
Weteran
CYTAT(BraveHeart @ 04-04-2007, 19:42) [snapback]137286[/snapback]
Wiem juz bylem u tego Goscia przy magazynie i wiem ze to on jest szpiegiem ale jak do niego zagaduje to pojawia mi sie tylko opcja handlu...?

Prawdopodobnie dlatego ze go wydałes Marikowi...

lub jesli tego nie zrobiles to musisz isc do przywodcy miasta (Orka) pogadac z nim i wtedy wrocic do Sanforda :)
pozdro

slawtt

Member
siemka
Aby rozpoczac rewolke to zabij przywodce orkow Vareka, strzelajac do niego kusza i powoli uciekajac przed nim po za mury miasta. Tam go rozwalisz a orki cie zaczepia i spytaja czy to ty jestes morderca, ty powiesz ze nie. A po drugie musisz, tez zaczac walic w inne orki i je tez rozwalac...
A jak wszystko dobrze wczesniej zrobiles to ci magazynier pomorze.
nra pozdro

bredpl

Member
Jak masz już powyżej 75% reputacji w Monterze to bogadaj sprzywódzcą orków. Potem wróc do Sanforda i powina być jakaś kwestia o tym że chcesz rozpocząć rewolucje. Jak powiesz to, nic się jeszcze nie stanie. Idziesz na farmę i rozpoczynasz rewolucje atakując najemników albo idziesz do pomieszczenia przywódzcy orków i go zabijasz. Jak wybierasz tą drugą opcje to wtedy dużo orków się na ciebie rzuci ale zawsze możesz teleportować się przed miasto. ;)

Radzę na razie nie wyzwalać Montery bo gdy wyzwolisz za dużo miast, przywódzcy orków będą najpierw coś mówić a potem cię atakować i nie będziesz mógł wykonać misji z nimi związanymi. Jak już bardzo chcesz to Montere wyzwol ale ani jednego miasta więcej potem będziesz żałował. Jak się wyzwoli powyżej dwóch miast przywódzcy orków zaczynają cię atakować. Miasta wyzwala się na końcu jak już we wszystkich byłeś. ;)

Pozdrawiam ;)

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom