Montera - Domenik

Status
Zamknięty.

nitr724

New Member
Witam!
Mój problem polega na tym, że spełniając zadania w Monterze dla Marika, nie mogę znaleźć Domenica (Domenika?). Na farmie zamiast niego, spotykam Derec'a z którym w prawdzie rozmawiałem o zaległej daninie dla Marika, jednak tłumaczył się kradzieżami ze strony goblinów - pomogłem mu z goblinami, jednak daniny nie uzyskałem. Gdzie mogę znaleźć Domenica / dlaczego zniknął?

nie wiem czy to ma jakieś znaczenie ale gram na patch'u v1.74.14 (wersja rozszerzona)

Bury_Zenek

Rycerz Wody
jesteś w złej farmie. o ile pamiętam farma w której pomagasz w problemach z golbinami to farma Trelis która jest nie tak daleko od Montery. Farma której szukasz jest przy drodze Cape Dun --> Montera. Z pewnością już na niej byłeś, to tam gościu kazał Ci się zgłosić do Marika.

nitr724

New Member
jesteś w złej farmie. o ile pamiętam farma w której pomagasz w problemach z golbinami to farma Trelis która jest nie tak daleko od Montery. Farma której szukasz jest przy drodze Cape Dun --> Montera. Z pewnością już na niej byłeś, to tam gościu kazał Ci się zgłosić do Marika.

a jednak!
w takim razie biegnę na tamtą farmę!
Dzięki Wielkie!

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom