Moda :)

=BLADE=

Dowódca Rycerzy Wody
Ja jak większość. Ubieram się nie dla ludzi, ale dla siebie. Tak żebym czuł się dobrze - to mi w wielu sytuacjach dodaje pewności siebie. Staram się nie wyróżniać ubraniem, lecz tym co mam w głowie. Jeżeli chodzi o markowe ubrania, to mi jest wszystko jedno, czy ktoś chodzi w koszulce adidasa, a ktoś z ciuchlandu. Ważne aby wyglądał i zachowywał się przyzwoicie. Często przywiązuje się do swoich ubrań, a najgorsze jest to jak trzeba je komuś oddać/wyrzucić bo są za małe :( takie jest te życie ubranek.... :p

PS. yeed, dziwny zbieg okoliczności, bo od dziecka moim kolorem był pomarańcz :)

switek17

Member
Ubieram się normalnie, bez szału. Preferuję kolor niebieski, zielony i czarny. Niezbyt interesuje się modą. Zresztą, gdybym podążał za wszystkimi trendami mody - nie wiedziałbym co na siebie włożyć. I jeszcze kasa :] To nie możliwe by ubierać się zawsze trendy. Jednak staram się, by nie wyróżniać się zbytnio. Denerwuje mnie, gdy ludzie się gapią na mnie, bo mam strój ze średniowiecza <_< Pamiętam czasy jak wszyscy nosili dresy. Ofc. ja poleciałem do mamy, żeby zaraz mi też takie kupiła. Na szczęście już z tego wyrosłem i mama ma spokój (za to teraz ją moje rodzeństwo męczy =] )

D

Deey

Guest
Ale wy jesteście dziwni :/

My z Gabryśką(taka najlepsza kumpela) to jeteśmy takie krejzoliki, ze po mieście to prawie codziennie latamy...a to buty a to torebka...trzeba ładnie wyglądać..no cóż..nie odpuściłabym sobie promocji w H&M...tam ostatnio mieli takie fajne topy :) ^_^
Moda i zakupy to mój żywioł...uwielbiam to robić i mam nosa do ubierania innych..chyba zotstanę stylistką :)

Słodziutki temat yeed......:*muaaa..moja kizia mizia

Do góry Bottom