Moda na Gothic

Status
Zamknięty.

GaNdi

Weteran
Weteran
Moda na Gothic

Clone siedział właśnie za biurkiem i wpisywał ostrzeżenia userom...
Spojrzał na zegarek, właśnie dochodziła 18.00,Clone szybko przekręcił się w fotelu i chwycił za pilot od telewizora włączył kanał i zaczął słuchać, właśnie zaczęła lecieć muzyka którą normalny człowiek przełączył by od razu...
-MODA NA SUKCES-oznajmił głos w telewizorze-odcinek 124654025020592...
-No nareszcie wreszcie dowiem się kto nie spuścił wody w 116378838346316 odcinku, nie przegapiłem jeszcze żadnego
wink.gif
...
Niespodziewanie włączyły się głośniki...
-Panie dyrektorze miał pan dzisiaj zobaczyć kandydatów na modów...!!!
-CO!!!!! shit ,Borys powieszę cię za jaja!!!!!! NIE WIEM KTO NIE ŚPUŚCIŁ WODY!!!!!
-Sir lucas...-odpowiedział głos Borys...
-Co???? Ale i tak powieszę cię za jaja!!!!!!!
Wtem do pokoju wszedł Lucas(Clone domyślił się ,że Borys tylko go zapowiedział)
-Dzień dobry bardzo!!!
-Dobry, dobry co pan umie?
-Umie....
-Dzięki cześć
Lucas wyszedł pokazując Clonowi koszulke z napisem „KOCHAM BYĆ WOLNYM, CLONE_XX JEST ZŁY”
-Echhhhhh....ta telewizja....
Bobka_666 zapowiedział głos Borysa
-Dzień dobry....

45 userów później....

Clone stał na parapecie i szykował się do skoku ,prawa nogawka jego spodni była poszarpana...

-...jeszcze jedna taka rozmowa i dostane świra(załamał się psychicznie po tym jak Rumbler próbował mu odgryźć nogę)...

Strażnik Świątynny zapowiedział znowu Borys...
-No dobra jeszcze jedne mam nadzieje ,że ostatni –westchnął Clone i zszedł z parapetu...
-Dzieńdory panie dyrektorze jak pan zapewne wie przyszedłem tu omówić peeeewną bardzo ważną kweeeeestie....
-Przedłuż pan jeszcze jedno słowo , wylecisz przez okno, może spadniesz na Rumblera....
-Aha no cóż przepraszam ...
-Ehhhh....nieważne co pan umie...
-Hmmmm.....Nieźle tańczę Salse ,Makarene i Techno Dance...
-No nieźle zatańczymy....
1 godzinę później
GaNdi (BaLiN) szedł do Clona by złożyć raport, przeszedł obok Borysa i otworzył drzwi w momencie gdy właśnie tańczyli najnowszego Twistera....
-Eeeeee......to ja nie chce przeszkadzać dowidzenia....-GaNdi zamknął drzwi.- heh tzw. KOCHAĆ INACZEJ....

W biurze Clona...
-No nawet nie wiedziałem ,że będzie pan takim modem RaVeN tylko Tango umiał ,a więc witam-rzekł Clone ściskając rękę strażnikowi
Gdy strażnik wyszedł Clone zobaczył Borysa w recepcji uśmiechnął się(taki uśmiech widzimy u kogoś kto przeżył wiele i chce dokonać zemsty
biggrin.gif
) wyjął z szafki sznurek i wyszedł....

Arcane

Czarująca Anomalia
Weteran
Redakcja
QUOTE -...jeszcze jedna taka rozmowa i dostane świra(załamał się psychicznie po tym jak Rumbler próbował mu odgryźć nogę)...

Świetny urywek :]

A tak poza tym widzę że w modzie robią się opowiadanka o MSN ^^

StrażnikŚwiątynny

Weteran
Weteran
no to teraz mnie rozwaliłeś hehehe. dobre, dobre
smile.gif

tylko skąd wiedziałes, że lubię czasem "pić porto i tańczyć"???

GaNdi

Weteran
Weteran
QUOTE no to teraz mnie rozwaliłeś hehehe. dobre, dobre
smile.gif

tylko skąd wiedziałes, że lubię czasem \"pić porto i tańczyć\"???

Zgadywałem
biggrin.gif
:D:D:D:D:D:D:D

Rumbler

Member
heh po prostu piękny tekst
tongue.gif
a.. gdyby Clone tak nie kopał to by dalej miał całe nogawki... no może nogi nie ale to szczegół...

BoRyS

Tam gdzie anioły mowią szeptem
Weteran
hehe ,dobre dobre:)
opowiadanko fajne:),jak widze tego typu opowiadanka sie rozkrecaja:) i dobrze ,oby takich wiecej:)

daru1026

Member
Hehe. Takie coś to esencja
biggrin.gif
Więcej takich i będzie śmiechu warte wysiadało
biggrin.gif
Opowiadanko naprawdę cool
biggrin.gif

A

Anonymous

Guest
I znowu mnie nie ma!!
sad.gif
sad.gif
No ale opowiadanko na prawdę extra!! Masz talen do pisania takich jajcarskich textów!! Pozdro, GhosT

KING

Weteran
Weteran
Fajne opowiadanko można się dobrze pośmiać :wink:

Ice_ReVeNanT

Member
Nie no ludzie ja się tu wykończę pzy was
biggrin.gif
HHAAHAHHHAHAHAHAHAHAAHAHHA ( zawał)

cLoNe_xx

Król Nordmaru
Opowiadanko fajne obyw ięcej takich bo tylko je czytam,
biggrin.gif

Lord Chudy

Member
QUOTE Moda na Gothic

-No nareszcie wreszcie dowiem się kto nie spuścił wody w 116378838346316 odcinku, nie przegapiłem jeszcze żadnego
wink.gif
...
-CO!!!!! shit ,Borys powieszę cię za jaja!!!!!! NIE WIEM KTO NIE ŚPUŚCIŁ

Lucas wyszedł pokazując Clonowi koszulke z napisem „KOCHAM BYĆ WOLNYM, CLONE_XX JEST ZŁY”

-...jeszcze jedna taka rozmowa i dostane świra(załamał się psychicznie po tym jak Rumbler próbował mu odgryźć nogę)...

-Przedłuż pan jeszcze jedno słowo , wylecisz przez okno, może spadniesz na Rumblera....
.

skąd ty takie teksty masz?
fajne,naprawde podobało mi sie

GaNdi

Weteran
Weteran
QUOTE QUOTE Moda na Gothic

wink.gif
...
-CO!!!!! shit ,Borys powieszę cię za jaja!!!!!! NIE WIEM KTO NIE ŚPUŚCIŁ

.

skąd ty takie teksty masz?

fajne,naprawde podobało mi sie

No wymyślam...
biggrin.gif
To nic trudnego, niektóre sytuacje bądz tkesty znam z gimnazjum, to prawdziwa kopalnia pomysłów
tongue.gif

Vampek

Weteran
Weteran
No panie, to jest GENIALNE! A najbardziej mnie rozwalił kawałek z Rumblerem:)

To właśnie ja zapoczątkowałem pisanie w Opowieściach. być może moje historyjki nie były dość inteligentne, ale wszyscy ryczeli ze śmiechu. I, panie i panowie, oto wszedł mój następca. Teraz to on pisze tu najlepsze opowiadania satyrystyczne.

W razie czego- Gandi, poczytaj co nieco Jeo Mostera (www.joemonster.org). Może powinieneś napisać do nich jakiś artykuł?

GaNdi

Weteran
Weteran
QUOTE No panie, to jest GENIALNE! A najbardziej mnie rozwalił kawałek z Rumblerem:)

To właśnie ja zapoczątkowałem pisanie w Opowieściach. być może moje historyjki nie były dość inteligentne, ale wszyscy ryczeli ze śmiechu. I, panie i panowie, oto wszedł mój następca. Teraz to on pisze tu najlepsze opowiadania satyrystyczne.

W razie czego- Gandi, poczytaj co nieco Jeo Mostera (www.joemonster.org). Może powinieneś napisać do nich jakiś artykuł?

Vampek nie przesadzaj, nie jestem taki dobry
biggrin.gif
:D:D:D,ale wielkie dzięki mistrzu, niech każdy spróbuje, np.w gimnazjum napisałem test w 30 minut(był z matmy,naszczęscie nie taki trudny) zostało 10 minuy,to opowiadanie pisałem w gimnnazjum i jak cos dochodziło to pisałem
biggrin.gif

Świrus

Ginekolog (Przywódca zbójów)
tylko jakoś opowieści o adminach mnie śmieszą
biggrin.gif

PS. czemu mnie nikt nie umieszcza w opowiadaniach :?:
tongue.gif
:roll: :evil:

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom