Mod Globalny?

Status
Zamknięty.
G

Gray_Fox

Guest
Witam ;]

Moje pytanie jest następujące : Dlaczego SH jest Global Modem? Chciałbym sie dowiedzieć, co on takowego zrobił wogóle, aby owe stanowisko otrzymać.

Druga sprawa, to taka, dlaczego osoby takie jak xarox czy Jodelko wogóle nie zostały nagrodzone za swój trud podnoszenia gup? Chyba wszyscy wiemy, ile wykonali dla dobra gup, aby przywrócić stary klimat i chyba im bardziej należy sie wynagrodzenie, niż takowemu SH, aczkolwiek mogę sie mylić, poprostu jestem ciekaw.

Pozdrawiam.

Cahir

Member
Ze tak powiem: zrobił pod siebie... dla mnie po tej ostatniej kłótni z godfatherem jest dla mnie zerem(nie obraziłem moda,wyraziłem tylko swoją opinie). Masz racje, na pewno bardziej ten mod należy sie xaroxowi czy Jodełce(pierwszy raz się z tobą zgadzam) którzy zrobili dla tego forum o wiele więcej. Jodełko i Xarox na moda !!

E

eMzi

Guest
To wielcy userzy G.Up już nie pamiętają, że Sudden był moderatorem i pewnym człowiekiem administracji na starym forum? Jakie to przykre...
Ze tak powiem: zrobił pod siebie... dla mnie po tej ostatniej kłótni z godfatherem jest dla mnie zerem(nie obraziłem moda,wyraziłem tylko swoją opinie). Masz racje, na pewno bardziej ten mod należy sie xaroxowi czy Jodełce(pierwszy raz się z tobą zgadzam) którzy zrobili dla tego forum o wiele więcej. Jodełko i Xarox na moda !!

Za zasługi to się dostaje medale.
Dla mnie Sudden jest nieskazitelną osobistością i dobrze pamiętam jak wykonywał swoją robotę na starym G.Up. Co za tym idzie, nie ulega wątpliwości, że jest dobrym materiałem na Moda.
Nie wiem dlaczego wszyscy uważają, że jak ktoś dużo robi to od razu powinny na niego laury i posady spadać... Kaczyńscy dużo mówią, ale nie robią nic, należy im się za to fotel premiera/prezydenta?
Poza tym, Gray, przecież znasz się z Kacperexem, mógłbyś mu po prostu napisać na gadu, a nie stawiać sprawę publicznie ;)

PS. QUOTE
dla mnie po tej ostatniej kłótni z godfatherem jest dla mnie zerem(nie obraziłem moda,wyraziłem tylko swoją opinie)

Tutaj za to już obrażasz moda...

Miło Verin, że znów udzielasz się na GU... Co do zaś samej sprawy to pozostawię ją do rozstrzygnięcia administracji, a temat zamykam [zostanie otworzony ponownie po wyjaśnieniu...]. Userzy tu zbyt wiele do mówienia nie mają. - SH

Kacperex

KacŚpioszek
Dodam od siebie tyle, że nie ma chyba usera na tym forum co zrobił tak wiele jak SUDDEN , więc za takie tematy będą lecieć głowy. Jest bardzo zasłużony dla forum i strony, więc nie oceniajcie kogoś jak go nie znacie. Dużo rzeczy nie wiecie i tak jest najlepiej!

Emi zgłoś się do mnie ma GG , bo mam sprawę :p

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom