Moc Przodków - Co, Gdzie, Jak?

Status
Zamknięty.

EluThingol

New Member
Tak więc mam trochę głupią prośbę, muszę się dostać do grobowców Bereka, Akashy i Snorre i mam problem... nie mogę tam trafić, Bereka jest wysoko i nie mogę tam wejść, Akashy z tego co widziałem tak samo, Snorre to jeszcze nie szedłem ale i tak bym prosił... czy ktoś byłby na tyle miły żeby mi na jakiejś mapce dorysować drogę którą mam iść do tych grobowców (najlepiej od któregoś z klanów) albo jak jest to podajcie kod na latanie (chociaż wolałbym przejść tę grę bez kodów). Do grobowca Angira dotarłem zupełnie przypadkiem i raczej już tego nie powtórzę. I czy w Nordmarze są w ogóle jakieś drogi na mapie są, ale w grze to ja nic nie widzę wszędzie taki sam śnieg. Błądzę po tych bezdrożach już 3 dni i nic, więc byłbym wdzięczny za pomoc. Z góry dziękuje Zabójca Harfiarzy

Aniol Stroz

Najlepszy grafik
Moderator
Redakcja
Nie mam mapki ale mam małą poradę ;p. Dużo ludzi ma taki mały bug (?). Stań pod tą górą i wciśnij ''0'' (to z prawej strony klawiarury). Trzymaj je i trzymaj strzałkę do tyłu.. Tym sposobem będziesz latał. Bez kodów oczywiście : ). Mi się właśnie udało tak wylecieć na nie jedną górę : ). Powiedz czy Tobie się udało ^^.

EluThingol

New Member
CYTAT(Anioł Stróż @ 10-07-2008, 21:40) index.php?act=findpost&pid=188981
Nie mam mapki ale mam małą poradę ;p. Dużo ludzi ma taki mały bug (?). Stań pod tą górą i wciśnij ''0'' (to z prawej strony klawiarury). Trzymaj je i trzymaj strzałkę do tyłu.. Tym sposobem będziesz latał. Bez kodów oczywiście : ). Mi się właśnie udało tak wylecieć na nie jedną górę : ). Powiedz czy Tobie się udało ^^.

Niestety u mnie najwyraźniej takiego buga nie ma , pewnie dlatego że mam najnowszego patcha... próbowałem sie dostać do grobowców z tej mapki : http://efotek.pl/show.php?file=974bi08f.jpg bo ta w grze raczej nie pomaga musze się jeszcze dostać do grobowców nr 1, 3 i 4 (1. Akasha, 3.Berek 4.Snorre)... Please zapodajcie mapkę. A i właściwie to jak w Normarze wygląda ścieżka bo ja nie widzę żadnych różnic na tym śniegu.

P.S. Jak byście mogli to zaznaczcie drogę do wszystkich grobowców (no może poza Ejnarem bo tam Rarthgar prowadzi) to będę miał na przyszłość bo wpadałem na nie przypadkiem, a kto wie może ktoś się jeszcze zgubił (chociaż wątpię). Z góry THX

Rangiz

Weteran
Weteran
Redakcja
Droga w Nordmarze jest widoczna, chyba, że masz słaby sprzęt. Błyszczy się ona bardziej niż śnieg poza drogą i jest trochę niżej położona niż reszta podłoża (przypomina płytki rów).
Mówisz, że nie możesz wejść na jakąś górę. Obejdź ją dookoła, a na pewno trafisz na jakieś "schody".

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom