Mistrz Kradzieży

Status
Zamknięty.

Johnny

Member
Pytam się o to drugi raz. Chodzi mi o opcje MISTRZ KRADZIEŻY a nie o ARCYTRUDNĄ KRADZIEŻ KIESZONKOWĄ. Prosze nie pisac gdzie sie nauczy kradzieży kieszonkowej bo to już umiem tylko kto może nauczyc MISTRZ KRADZIEŻY !

Z góry dzięki !

bredpl

Member
Mu chodzi o umiejętnośc która powoduje że możesz okradać ludzi w czasie snu. <_<

Nie pamiętam za bardzo ale chyba ktoś w Ishtar, jeśli nie to nie wiem. Pochodź po wszystkich miastach i rozmawiaj z ludźmi może znajdziesz, ale moim zdaniem to ktoś w Ishtar. :)

Pozdrawiam ;)

Johnny

Member
No właśnie. Mi chodzi o okradanie ludzi podczas snu czyli MISTRZ KRADZIEŻY !

BraveHeart

Member
Ja bym zobaczył czy Lester umie, bo on ogólnie jest mistrzem złodziejstwa :lol:

Johnny

Member
Hmm... Jestem akurat w Ishtar i nie ma tam nikogo kto by mógł mnie tego nauczyc. Lester też nie( A w ogóle to nie chodziło ci czasem o Laresa ? Lester nie jest mistrzem kradzieży). Mam tylko nadzieje że ktoś znajdzie nauczyciela i napisze. Oby to nie był kolejny BUG. :(

Pozdro !

poisoned666

New Member
CYTAT(Johnny @ 16-04-2007, 22:41) [snapback]138696[/snapback]
Hmm... Jestem akurat w Ishtar i nie ma tam nikogo kto by mógł mnie tego nauczyc. Lester też nie( A w ogóle to nie chodziło ci czasem o Laresa ? Lester nie jest mistrzem kradzieży). Mam tylko nadzieje że ktoś znajdzie nauczyciela i napisze. Oby to nie był kolejny BUG. :(

Pozdro !

może polukaj na world of gothic?

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom